De vrouwe van Myrdin ~ Cathinca Van Sprundel

Ik heb dit boek al een tijd op mijn lijstje staan. De cover is echt super mooi!

Specificaties

  • Nederlands
  • 283 bladzijdes
  • DPV : Dutch venture Publishing
  • IBSN 13 : 9789492585288
  • Fantasy

Beschrijving
Elke magie, elke wens heeft zijn prijs
Zeven jaar geleden raakte Airys alles kwijt aan de Andere Wereld: haar moeder, haar vader en haar prinsdom Dyfed. Zeven jaar lang diende ze koningin Aranrod, die haar beloofde te helpen Dyfed terug te winnen.
Nu is het eindelijk tijd om te vechten voor haar prinsdom. De beloofde hulp van koningin Aranrod komt in een andere vorm dan verwacht. In plaats van dat ze ten strijde kan trekken tegen de Andere Wereld, wordt Airys verbannen naar een eiland dat ze alleen uit mythen en sagen kent: Myrdin. Op dit magische eiland moet ze haar angsten overwinnen om terug te krijgen wat ze is verloren.

Voor het lezen

Ik denk absoluut dat het een verhaal is voor mij. Er worden dingwn opgeist nadat ze verloren waren. Ze krijgt een magisch eiland, wie wilt dat nou niet?! Een heel eiland voor je eigen alleen, al snap dat ze liever terug gaat naar het kasteel waar zij vandaan komt. Ik ben benieuwd wat ze kan bereiken!

“Hij had gelijk” mompelde hij zacht. Ik fronste. Wie had er gelijk? Vroeg ik. Hij schrok op. Blijkbaar had hij niet door dat hij hardop gesproken had. Hij opende zijn mond een paar keer en zei toen : Mijn oom vertelde me dat je een prachtige bloem bent, mijn Blodwen.” Zei hij en hij liet mijn handen los waarna hij opsteeg en wegreed.

Tijdens het lezen

Toen ik de intro las dacht ik nee hè. Kom op volhouden, het zal wel iets worden. Niet zo snel opgeven fantasy is iets waar je in moet komen.

Ik had gelijk. Het verhaal werd beter en sterker. Je voelt empathie en wilt meer lezen over Airys. Je wilt genieten van haar verhalen en meer weten over de verleden van de personages.

Ik laat mij lekker meedijnen op het dek op doorreis naar een land hier ver vandaan. *Zwijmel*

“Wacht, ik vergeet wat”, zei Waldrun en hij haalde iets uit zijn kleding tevoorschijn. Tot mijn grote verbazing, zag ik de kroon van ailgentenen.

Conclusie

Het verhaal zuigt je mee. Je wilt sneller lezen en weten wat er precies 7 jaar geleden is en hoe de stand van zaken nu zijn. De spreuken spelen een grote rol, dus daar blijf je ook in hangen. Wat te doen?!

Ik ben erg trots op de sterke jonge vrouw die Airys geworden is. Natuurlijk had ze het niet gekund zonder de 2 mensen die het sterkste in haar geloofden.

Dit boek krijgt van mij ☆☆☆☆ aangezien je mee wilt deinen op de pieken en dalen van het water.

Een boek die het zeker waard is om te lezen, dus ik begrijp dat Jen het boek opnieuw uitgeeft!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *