De geestenkoning #2 – Ian Laverman

Vandaag is het tijd voor deel 2 van de corruptie triologie! Hierna mag ik deel 3 gaan lezen en recenseren, speciaal voor jullie!

Specificaties

  • Nederlands
  • bladzijdes
  • November 2017
  • Zilverbron
  • IBSN13 : 9789463081078
  • Fantasy

Beschrijving

Zýro, de bron van de corruptie is bevrijd. Nu de draak zijn vleugels heeft uitgeslagen, verspreidt de ellende zich sneller dan voorheen.
Door het verraad van zijn mentor, is Mo de nieuwe geestengids geworden. Het is aan hem om de wereld te beschermen. Er is echter één iemand sterk genoeg om een draak te stoppen: de geestenkoning. Maar hij weigert in actie te komen.
Probleem na probleem stapelt zich op en het drijft Mo en zijn vrienden tot wanhoop. Nu moeten ze tijd zien te winnen, zodat hij de koning over kan halen om te vechten.

Voor het lezen

Door deel 1 was ik zo heen gegleden. Ik moest en zou verder lezen! Ik was vorige comic con in Utrecht dus ook aan het springen toen ik deel 2 zag liggen! Ik ben gelijk naar Ian toegegaan en heb het boek dus ook gekregen! Super blij dat ik eindelijk verder kan lezen! Ik wachtte gelijk tot ik deel 3 kreeg en ben vanaf 1 weer gaan lezen. Deel 1 was opnieuw zo uir en ik zit vol in het verhaal! Gaan Mo en zijn vrienden de geestenwereld redden van de corruptie?!

Tijdens het lezen

Het verhaal begint gelijk met een knal scene waardoor je steeds sneller gaat lezen. De bladzijdes glijden door je handen.
De vrienden word uit elkaar gerukt, maar de corroptie zorgt voor nog neer chaos dan dat. De geesten worden corrupt, de sterkste moeten het opnemen tegen de magiërs, maar maken ze wel een schijn van kans en andersom?
Beide partijen proberen hun dek hoog te houden en bikkelen door!

Conclusie

Na dit boek kan je echt niet meer wachten op deel 3! Het boek word beter en sneller! Er zijn helaas ook hoofdstukken die je afremmen, omdat het net wat te lang duurt. Zyro is in de buurt en gaat de strijd aan! Na deel 1 kijk je het meest uit naar dit stuk! Ondertussen beweeg je mee met verschillende personages, dus je moet ook wel weer bij de les blijven tijdens het lezen. Je herkent de gedachtegangen en trekken van de personage waardoor je makkelijker onderscheid kan maken!
Absoluut ☆☆☆☆ voor dit spannende 2de deel wat mij meer laat verlangen naar deel 3 zeker door de slotscène!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *