#3 ~ Ian Laverman ~ De geestengids

Na de eerste twee delen is dan eindelijk het laatste deel aan de beurt. Ik ben super enthousiast en kijk uit naar deze strijd!

Specificaties

  • Nederlands
  • Bladzijdes
  • Juli 2018
  • Zilverbron
  • IBSN13 : 9789463081276
  • Fantasy

Beschrijving
Nu Mo’s vrienden denken dat hij uitgeschakeld is, rust het lot van de geestenwereld in hun handen. Zonder de hulp van de geestengids moeten ze de hoofdstad beschermen tegen de oprukkende legers van Zýro, terwijl ze mijlenver bij elkaar vandaan zijn.

Dastan is onderweg naar de poort van de onderwereld, rouwend om wat hij heeft gedaan. Onderwijl moet Crevan in het oerwoud van Tenrou zijn verleden onder ogen komen voordat hij kan terugkeren naar de geestenwereld om een ernstig toegetakelde Jibril te redden.

Levi heeft het gevoel dat hij er alleen voor staat. Hij ziet zich genoodzaakt om de adviezen van Mo naast zich neer te leggen en de gevreesde geestenwapens op te nemen in een laatste poging de geesten te beschermen.

Voor het lezen

De vorige delen deden mij verlangen naar meer. Ik ben helemaal opnieuw begonnen en nu eindelijk bij deel 3. *Beaamt Ian op handen en voeten. Verlos mij!*

Ik kan niet meer zeggen dan dat ik super graag wil beginnen!

Tijdens het lezen

Leven gaat verloren, zielen worden losgelaten en een gevecht komt eraan! Alles is een grote slagveld en ik ben benieuwd naar de winst! De personages hebben allemaal hun kracht! Er komen onverwachtte gevechten, maar ook gevechten die absoluut niet voorkomen konden worden. Raadsels komen ten boven. Zal het Mo lukken om met de andere magiërs ( en paladijn Levi, ps love voor Levi en Loki!!) de winst binnen te halen? Ik hoop het zo erg! Het word een bittere strijd, maar zal het einde een spetterend spektakel worden of een absolute vlammenzee?

Conclusie

WAT EEN BOEK, WAT EEN EINDE!!!!
Okee, ik wil die en diehard fangirlen ( dat heb ik al gedaan en kreeg alleen maar gelach en maakte de opmerking dat ik mijn nerdbril weer op had) Draken, demonen, engelen, magiërs, alles erop en eraan. Als je van echte echte fantasy houd dat niet meer dan 1300 bladzijdes telt zou ik deze serie aan raden!
Ik heb diehard zitten gillen op sommige momenten, zitten zwijmelen en ijlen. Aan het einde moest ik zelfs diehard huilen! Wat een emoties mensen.
Ik vind het moeilijk om nu niet te spoilen, dus ik zeg alleen dat je moet genieten van deze lekkere mindfuck die absoluut niet minder dan ☆☆☆☆☆ waard is!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.