Midnight sun

Een tijd geleden heb ik deze film gekeken, het sprak mij erg aan. Ik kijk graag films in mijn vrije tijd, maar deze wil ik toch nog delen met jullie!

Beschrijving

Verenigde Staten
Drama / Romantiek
91 minuten

geregisseerd door Scott Speer
met Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger en Rob Riggle

Katie is een 17-jarige die binnen de deuren moet blijven wegens een zeldzame ziekte. De geringste blootstelling aan het zonlicht kan namelijk haar dood betekenen. Een normaal leven zit er voor haar niet in, tot ze Charlie ontmoet. Zij treden een romantische zomer tegemoet, waar zij enkel ’s nachts of binnenshuis van kunnen genieten. De vader van Katie is een barmhartige man die er alles voor doet om zijn dochter een goed leven te schenken.

Mening
De film is erg mooi gemaakt. Je ziet herinneringen van haar moeder en haar vader altijd aan haar zijde. Wat ik mij afvraag is of hij wel werkt?
Charlie komt dichterbij in haar leven en ze wilt genieten.
De angsten van de dokter en haar vader komen uit. Ze wilt er meer op uit en genieten.
Ik mis nog wat stukken uit haar jeugd. Het verbieden om naar buiten te gaan bijvoorbeeld. Het genieten van het gezin.
De trailer vertelt het hele verhaal al, dus als je de trailer gezien hebt, heb je de film in feite ookal gezien….
Ondanks de voorspelbaarheid heb ik enorme emoties ervaren ( net als de rest van de zaal, iedereen zat met rode ogen of een brok in zijn/haar keel). Ik geef deze film ☆☆☆ door de emoties en de goede behandeling van de ziekte. Ook dat kon wel duidelijker, want wat is XP precies?

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *