Verblind door hem ~ Tamara Haagmans

Toen ik dit boek zag staan op de Facebook pagina van de uitgever was mijn eerste gedachte “Ja!” Dit lijkt mij een geweldig boek! Niet alleen door de roze cover maar het feit dat het New adult is! Heerlijk om met hete dagen of koude dagen mee te puffen.

Specificaties

  • Nederlands
  • Ebook
  • Augustus 2018
  • IBSN13 : 1230002444963
  • SVM Publishing
  • Feelgood – roman

Beschrijving
Sannes grote droom wordt werkelijkheid: haar boek wordt uitgegeven.
Ze is dolenthousiast, tot ze Damian ontmoet, de redacteur met wie ze gaat samenwerken.
Tussen hen loopt de spanning hoog op en niet alleen op seksueel gebied.
Gelukkig kan Sanne rekenen op steun van haar beste vriend Dennis.
Hij maakt er echter geen geheim van dat hij Damian totaal niet vertrouwt.
Maar Dennis heeft zelf een geheim en het is nog maar de vraag hoe Sanne zal reageren, als ze hoort wat hij al die tijd voor haar heeft verzwegen.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal. Een eigen boek uitgeven, wat een droom! Natuurlijk is niet alles een droom en Sanne loopt tegen een muur op. Wonden herstellen, maar is dit hier ook het geval? Zal zij haar beste vriend nog vertrouwen na het geheim en Damian?

‘Hoe heb je je inspiratie opgedaan?’ Alweer een vraag die ik de komende maanden vast vaker ga horen. ‘Gewoon, geschreven.’ Ik heb nog niet nagedacht wat ik daarop ga antwoorden, want elke keer als iemand hoort dat het een erotische roman is, vragen ze of ik mijn persoonlijke ervaringen gebruikt heb.

Tijdens het lezen

Ik ben zo erg verdiept in het verhaal. Wat heerlijk om te lezen over het redigeren van een super spannend verhaal. Soms moet ik stoppen om op adem te komen.

Het verhaal sleurt je mee in een andere wereld. Ik moet toegeven dat het verhaal kwa verhaal niet super origineel is. Je begrijpt het op een begeven moment en denkt dan ja ik snap het. Hoe kan dat niet gezien worden?

‘Als ik je pijn doe moet je het zeggen,’ gromt hij met volle mond. Ik kan alleen maar knikken en hijgend uitbrengen dat hij door moet gaan, als hij mijn tepel langzaam uit zijn mond laat glijden om met zijn tong, langs mijn navel, nog verder naar beneden te gaan. Als hij bij de rand van mijn slipje komt, kijkt hij naar boven en zoekt mijn blik. ‘Kan ik hiermee doorgaan?’

Conclusie

Ondanks dat het verhaal niet super origineel is is het toch een verhaal wat je bloed sneller laat razen. Je ademhaling blijft soms steken en je hart blijft door pompen.

Toch zitten er veel scènes in waar je je in kan vinden. Je blijft door lezen en genieten. Om die reden geef ik het toch ☆☆☆☆. Ik zou persoonlijk richting het einde meer de spanning om hoog gooien, maar er komt zo een twist dat dat het wel weer goed maakt.

Erover schrijven is één ding, maar om hardop tegen iemand te zeggen wat je aan het doen bent als je met je hand tussen je benen zit, is toch iets anders.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *