Geheim akkoord – Marieke Simons

Specificaties

  • Nederlands
  • 239 bladzijdes
  • April 2018
  • Futuro uitgever
  • IBSN13 : 9789492221995
  • Feelgood roman – vriendschap

Beschrijving
Als Aisling in een opwelling besluit om op zoek te gaan naar haar verleden, wordt ze herenigd met haar oude buurjongen Thomas. Ze trekt bij hem in en hun vriendschap gaat verder vanaf het punt waar het ooit abrupt stopte.
De muzikale ambities van haar beste vriend zijn onveranderd gebleven. Vanaf de zijlijn geniet Aisling van het beginnende succes van Thomas en zijn band.
Niets lijkt hen in de weg te staan, totdat Thomas’ aartsvijand letterlijk op het podium verschijnt. Deze intrigerende jongen brengt meer aan het wankelen dan alleen de zorgvuldig bewaarde geheimen.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Toen ik de muzikale achtergrond zag was mijn innerlijke kind aan het springen. Bands zijn zo geweldig! Verhalen over tours en liefde, haat & fans! Love IT!

Ik hoop Aisling gelukkig kan worden met haar oude vriend. Ik ben benieuwd of het uitgroeit tot een hechte vriendschap of meer. Ik verwacht zeker tegen slagen in dit verhaal en hopelijk veel vreugde!

Tijdens het lezen

Wat hou ik toch van dit soort boeken! Veel meisjes, knappe mannen en muziek! Als ik ergens dol op ben is het een mooi verhaal met de nodige drama. Geloof mij, die drama is er zeker!

Ace en Thomas dragen allebei geheimen met zich mee. De kunst is om ze te bewaren en alleen te delen met de mensen die je echt vertrouwd. Wat nou als alles anders loopt? Er gebeuren dingen die je niet wilt, maar ook nog zomaar tegen kan houden. Het veroorzaakt meningsverschillen en je word er moedeloos van. Wat kan ik doen om het op te lossen? Hoe kom ik hieruit? Ik lees snel verder!

Maar dan staat hij tijdens zijn duet met Max schuin voor mij. Ik probeer me klein te maken, omdat ik niet wil dat hij mij ontdekt. Maar dat mislukt.

Conclusie

Wat een heerlijk verhaal! Ik hou absoluut van die zwijmel verhalen, dit zijn verhalen die je ieder seizoen wel lezen! Dit zijn boeken die ik zeker in de kast moet hebben en absoluut ga herlezen.

Daar is dit er een van geworden! De drama, de liefde en geluk spatten samen met hun succes samen! Dit boek krijgt daarom ook de ☆☆☆☆ van mij aangezien er best wel clishe scènes in zitten, maar toch word je meegesleurd!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *