King ~ T.M Frazier

Een boek heter dan de normale roman/ New adult boeken. Je leest nu of ik er van overtuigd was dat dit mij in dit weer kan opwarmen, of dat het toch teveel van het goede is.

Specificaties

  • Nederlands
  • Ebook
  • Oktober 2018
  • SVM publishing
  • IBSN13: 9789493030015
  • Feelgood roman – New adult (erotisch)

Beschrijving

Dakloos. Hongerig. Wanhopig.
Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt.
King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis. Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te betalen met bloed, met zweet, met seks, of een combinatie van deze drie.
Kings toekomst staat op het spel. Die van Doe ligt verankerd in het verleden. Wanneer hun levens met een knal samenkomen, moeten ze leren dat je soms, om vast te kunnen houden, eerst los moet laten.
* WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.*

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit boek! De groene opvallende cover met een pareltje op de cover zorgt er al voor dat de vrouw ernaar toe getrokken word. Een crimineel hmmm, wat heeft hij gedaan? Er zijn zoveel dingen die in je gedachten opkomen. Als ik de beschrijving lees wil ik er al zo in springen, al hoop ik nu dat het verhaal mijn lusten zal voeden.

‘Maar wat je wel moet weten, en wat …. ook heeft ontdekt, is dat als je kloot met mij en wat van mij is, ik dan inderdaad de rechter ben. Ik ben de jury. En soms, als het nodig is, ben ik verdomme ook nog de beul.’

Tijdens het lezen

Dit verhaal is anders dan al die andere erotische romannetjes. Dit verhaal is ruig, slecht en rauw. Het is hoe het is. Bikers, misbruik, wapens en tattoo’s. Het zit er allemaal in. Van liefde is er sprake, maar niet op het allerdaagse zoetsappige niveau.

Ik hou nu al van dit ruige verhaal. Het is niet te temmen en zo iets wat mij helemaal gek kan maken. Het is zo arrogant, maar tegelijk zo kloppend. De zelfvertrouwen die er uitgestraald worden zijn zo gek makend.

Ik hoor nergens thuis,’ gaf ik toe. Er kwam een mist opzetten vanaf de bomen aan de andere kant van de baai. Ze trok over het water, onder de pier door en streek langs mijn enkels. ‘Tuurlijk wel. Maar je moet er eerst achter zien te komen waar die plek is. En dan moet je daar gewoon willen thuishoren.’

Conclusie

Het einde naderd is zo diehard. Eerst voel je happy, dan komen er nog zoveel meer emoties kijken. De overhand is toch wel de emotie van radeloosheid. Je snapt het niet! Het is zo oneerlijk! Waarom?!

Het einde is zo hard verscheurend pijnlijk! Ik kan hier niet tegen! Vertaal het volgende deel snel! Deze krijgt 5* , want dit is absoluut anders dan normaal! Wil nu meer lezen van dit soort boeken, dus als je tips hebt, zeker welkom!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *