De kunst van Kerstmis ~ Jane Lovering

Bij een zalig kerstfeest hoort natuurlijk een verhaal!

Specificaties

  • Nederlands
  • 90 bladzijdes
  • December 2018
  • Dutch venture publishing
  • IBSN13 : 9789463189538
  • Feelgood roman

Beschrijving
Wat als de kerstgeest van het verleden de kerstgeest van de toekomst in de weg staat?
Het is bijna twee jaar geleden dat Harriet haar man Jonno op jonge leeftijd verloor aan een hartaanval. Dit jaar wil ze haar verdriet afsluiten en vindt ze dat ze weer eens kerst moet vieren. Maar als ze op zolder op zoek gaat naar de kunstkerstboom, vindt ze meer dan ze had verwacht: een stapel geheimzinnige stripboeken waar ze de excentrieke stripboekhandelaar Kell voor inschakelt. Die stapel lijkt te wijzen op een geheim leven dat Jonno leidde. Kende Harriet haar man wel zo goed als ze altijd dacht?
Terwijl Harriet en Kell dichter naar elkaar toegroeien, begint Harriet te geloven dat er ook in de toekomst nog mooie kerstfeesten op haar wachten… maar dan moet ze wel eerst achter de waarheid over haar huwelijk zien te komen.

Het is goed zo. Wij zijn niet gek als we terugkijken en denken dat we gelukkig waren. Wat ook de basis van dat geluk geweest is, we waren gelukkig. Dat is het enige wat ertoe doet,’ herhaalde hij.

Voor het lezen

Een verhaal over kerst lees je natuurlijk in de december tijd! Wat lijkt mij dit een heerlijk verhaal, hopelijk met genoeg positieve energie om mezelf er mee op te laden 💗🌸

‘Je stond half in het licht en half in de schaduw en leek niet goed te weten welke kant het met je op zou gaan.’

Conclusie

Dit kort verhaal heeft mij soms wel erg emotioneel gemaakt. Het heeft voor een heftige avond gezorgd met diepe gesprekken, open gereten wonden zonder waarschuwing en uiteindelijk ook weer het besef waarom ik lees. Wat dit verhaal met Novels heeft heb ik ook met boeken, hetzelfde geld voor kunst. Absoluut 🌟🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.