Vitya Malonti (Jonas Dubelaar 0,5) ~ Annemiek Steur

Jonas Dubelaar, wat een leuke herinneringen zijn dat! Ik ben zeker benieuwd naar het verhaal hiervoor!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • Februari 2019
  • 2e druk
  • 43 bladzijdes
  • IBSN13 : 9789081954143
  • Fantasy

Beschrijving
Vitya Malonti komt oorspronkelijk uit deze wereld, maar leidt een dubbelleven in een andere. Daar is hij een legendarische magiër die oorlogen tot halt roept. Maar hier wacht een vrouw met een ongeboren kind en Vitya wil terug. Dat gaat niet zonder slag of stoot en hij heeft de verantwoordelijkheid het gat te vullen dat hij achterlaat. Wanneer kan hij zijn gezinnetje nu echt stichten?

Voor het lezen

Een paar jaar geleden heb ik geholpen met deel 1 en daar ook een recensie over geschreven : boek 1 . Ik kan mij nog goed herinneren hoe ik meegezongen werd in het avontuur en verlangde naar meer! Deel 2 staat ondertussen ook te wachten naast deel 1, maar die ik ga lezen als deel 3 er is!

Ik hoop op een heerlijk kort verhaal die veel herinneringen zal aanwakkeren.

‘Ik moet jou ook bedanken. Voor alles. Ik zou willen dat
ik het allemaal op kon sommen. De strijd die we hebben
doorstaan, de band die we hebben ontwikkeld, advies dat
je me gegeven hebt, de rechterhand die je altijd trouw bent
geweest. Feit blijft dat jouw vriendschap onbeschrijfbaar is.’

Conclusie

Een heerlijk voorbereidend verhaal met een laagje spanning om je alvast in de sfeer te brengen voor het verhaal. De informatie is wat oppervlakkig, maar het einde maakt je nieuwsgierig naar meer! Dit korte verhaal krijgt van mij daarom 🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *