De duistere school – Sandra J. Paul

Een school waarbij je niet meer naar buiten komt. Een huis dat groeit! Dat klinkt als een spannend boek bij dit natte stormachtige weer van de afgelopen dagen!

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Februari 2019
  • 215 bladzijdes
  • Hamley books
  • IBSN13 : 9789082893953
  • Spannend kinderboek

Beschrijving

Eenmaal je op deze school zit, geraak je er nooit meer weg. Op de dag na de Grote Storm staat er plots een nieuw gebouw in het midden van Kraaidorp. De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle kinderen die in Kraaidorp wonen. Niemand wil luisteren naar de twaalfjarige Quinten, die als enige zweert dat er iets vreemds aan de hand is in zijn dorp. Zelfs zijn vader en zijn beste vrienden geloven rotsvast dat Bertus en Colette Zwart, de schooldirecteurs, het goed met hen menen. Maar dan verdwijnen de kinderen een voor een.

Voor het lezen

Toen ik dit boek voorbij zag komen was ik erg nieuwsgierig geworden. Het ziet eruit als een spannend jeugdboek, die ik altijd graag tussendoor lees! Je kent het wel die boeken die je leeg kan lezen en waar je optimaal van geniet!

Ik doe mee voor de blogtour en wat een gaaf pakket is het geworden! Super bedankt voor je inzet Sandra! Enorm blij mee!

Het volgende moment voelt Quinten een snerpende pijn door zich heen gaan, alsof iemand met een mes krassen in zijn huis maakt, gevolgd door dat duizeligheid gevoel dat hij eerder ook al meemaakte.

Tijdens het lezen

Ik ben erg benieuwd naar wat die storm veroorzaakt. Ze zitten in het huis, de school en het lijkt wel alsof ze zombies geworden zijn! Quinten denkt na, zoekt vele manieren om een weg naar buiten te vinden, maar zal het hem lukken?

Conclusie

Een heerlijk boek dat ze geschreven heeft met haar toen 11 jarige zoon! Het is spannend boek met een tintje duister! Het is zeker een boek dat mijn zusje van 10 mag lezen aangezien ze het al oppakte!

Ik geef het boek 🌟🌟🌟🌟, aangezien het opgebouwd is, je kan moeilijk raden wat er in details gebeurt en het is een jeugdboek die zeker gelezen mag worden! Ze heeft er eerder een prijs mee gewonnen, dik verdient!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *