Eet ~ beweeg ~ slaap – Tom Rath

3 dingen die je de formule geven tot een “happy LIFE”. Maar hoe pak je dit nou aan? Lees of ik wat antwoorden gevonden heb.

Specificaties

  • Nederlands
  • 192 bladzijdes
  • April 2017
  • Boom uitgevers
  • EAN : 9789024405763
  • Psychologie & gezondheid

Beschrijving

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een boek dat verandert hoe je elke dag denkt, voelt en handelt. Eet Beweeg Slaap is een nieuwe manier van leven
Eet Beweeg Slaap is een overtuigend pleidooi voor een goede nachtrust en voor het zoeken van een goede balans in het samenspel van eten, bewegen en slapen. Als je beter slaapt, heb je minder behoefte aan eten dat slecht voor je is, voel je je fitter en ga je automatisch meer bewegen en dan slaap je ook weer beter. Met elke hap die je neemt, maak je betere keuzes. Als je vandaag goed eet, beweegt en slaapt, heb je morgen meer energie.
Eet Beweeg Slaap maakt een gezonder leven nú haalbaar. Neem de uitdaging aan en ga aan de slag met de ideeën in dit boek door ze minstens een maand lang uit te proberen. Alles begint met beslissingen nemen alsof je toekomst ervan afhangt.

Voor het lezen

Als er iets is waar ik steeds met mijn kop tegen aan knal is het voeding. Ik probeer zoveel te veranderen, maar op een rare manier blijf ik vaak haken.

Beweging is iets wat ik steeds beter kan toepassen in mijn werkweek, maar in de weekenden kom ik toch liever niet buiten. Er zijn genoeg dingen die ik binnen kan doen. Hier wil ik zeker dingen aan veranderen.

Tijdens het lezen

De informatie is helder. Er worden onderzoeken bij betrokken die het zeker leuker maken! Je hebt voorbeelden, motivatie en informatie die je tot je kan nemen om van te groeien.

Deze foto is uit mijn hoofd van 2016. Toen ben ik met een maat van Delfshaven naar de kuip gelopen en terug! Meer dan 30 km volgensmij!

Conclusie

Het is een leuk boek met goede informatie, maar niet alle doelstellingen vind ik haalbaar op korte termijn. Ook ben ik niet 30 dagen in 1 boek bezig, maar heb ze wel overgenomen in mijn boekje om het een keer te gaan doen.

Ik geef dit boek 🌟🌟🌟, aangezien er zeker leuke en heldere informatie in staat, maar voor mij persoonlijk was het te plat geschreven in de zin van, het is allemaal in dure taal. Ik was halverwege bijna afgehaakt, maar voor verandering is zeker motivatie en doorzettingsvermogen nodig! Voor mij was dat de reden om toch het boek uit te lezen en mijn mindset te veranderen!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *