Op de tweesprong van moeten en willen ~ Ella Luna

Ik lees de laatste tijd veel boeken die mij helpen om alles wat meer gestructureerd te krijgen. Dit boek viel door de kleuren erg op! Helpt dit boek ook met het ordenen?

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Juni 2016
  • 168 bladzijdes
  • Uitgeverij Lev.
  • EAN : 9789400507593
  • Psychologie ~ ontwikkeling

Beschrijving
Iedereen kent de vraag: hoe kom ik erachter wat mijn ware roeping is? En als ik die gevonden heb, hoe blijf ik daar dan trouw aan? Elle Luna bestempelt dit moment als de tweesprong van moeten en willen. ‘Moeten’ is dat wat we denken te moeten doen of wat anderen van ons
verwachten. ‘Willen’ is dat waar we van dromen, dat waar ons hart ligt.

Voor het lezen

Dit boek keek mij vanaf de tafel aan. Ik zit erg in innerlijke strijd op het moment, draal rusteloos om mijn as. Als er iets is wat ik wil, is het rust. Door de gebeurtenissen die omhoog komen kan ik dat alles behalve vinden. Ik trek mij teveel dingen aan en begin met loslaten. Natuurlijk is dat niet even gedaan, dus zoek ik af en toe wat steun in de boeken!

Tijdens het lezen

Dit boek is heerlijk om tussendoor te lezen. De tekeningen zijn fansinerend en voegen zeker een meerwaarde toe!

Je leest het hele proces door en ook de dieptepunten zijn er in verwerkt, want wie heeft er wel eens geen terugval?

Dit vind ik een erg mooi voorbeeld 👇

Conclusie

Dit is een boek dat je aan jezelf of iemand cadeau kan doen als hij/zij er even doorheen zit. Dit is een boek dat je af en toe uit de kast zult pakken om even opnieuw te lezen. Je hebt hem zo uit, in een uurtje of 2, als je snel leest zelfs sneller.

Een dikke 🌟🌟🌟🌟🌟 voor dit prachtige boek! Het binnenwerk is echt een plaatje om te zien! Ze laat je bewust nadenken over de stappen die je zet.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *