Geld besparen voor dummies

Er valt altijd wel iets te leren over geld, maakt niet uit hoe oud je bent. De wereld word duurder, de lonen gaan niet fors omhoog of je word ineens ziek en moet met minder doen dan normaal. Dat kan allemaal gebeuren, dus dan kan je beter voorbereid zijn en een extra potje hebben.

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 103 bladzijdes
  • December 2014
  • Voor dummies
  • EAN : 9789045350721
  • Lifestyle

Beschrijving
Geld besparen was nog nooit zo eenvoudig! De kleine Geld besparen voor Dummies staat vol met tips over hoe je kunt bezuinigen op alle mogelijke kosten, van de dagelijkse boodschappen tot cadeautjes voor allerlei gelegenheden. Deze handige gids geeft je praktische ideeën om minder uit te geven, meer te besparen en prettig te leven. Besteed minder geld aan wat je nodig hebt en houd meer over voor wat je wilt! Deborah Taylor-Hough houdt er al vrijwel haar hele leven een zuinige levensstijl op na. Ze heeft verschillende boeken geschreven, waarin ze mensen leert hoe ze goed kunnen leven met minder.

Voor het lezen

Financieren, altijd al een passie geweest. Ik wou vroeger eigenlijk de studie gaan doen voor boekhouden, maar het was zo saai om al 1 dag bij te wonen, dat ik verder op zoek ging. Maar nu mis ik de passie wel en pak het helemaal op sinds ik zelfstandig ben!

Tijdens het lezen

Je bent nooit oud om te leren, dat is wat ik vind van dit boek. Het is overzichtelijk, alles is handig onderverdeeld en je kan gericht zoeken naar wat je nodig hebt. Er zijn genoeg manieren om slim met geld om te gaan, maar de grootste is en blijft bewust uitgeven! Je kan het maar 1x uitgeven al dat 💰!

Conclusie

Een klein boekje vol kennis. Er is veel in te lezen. Je kan vele tips vinden om eigenlijk alle gebieden in je leven. Van de kosten lasten tot de kosten van de kinderen en luxe artikelen. Een van de dingen die echt blijvend benadrukt is is zoek ook eens tweedehands naar spullen. Er zijn meer dingen te vinden dan je denkt. Geef het een mooi 2de leven. Dat kan je al simpel door door een kleed op een tafel te leggen of hem te schuren en verven. Zo heb ik een tafel van 200 euro voor maar 40 euro gekocht en een pot verf, met de hand schuren en wat kwast werk verder was hij al veel mooier dan eerst! 🌟🌟🌟🌟🌟!

Een boek die iedereen eigenlijk zou moeten hebben om even weer bewust te worden van wat die persoon met het geld doet.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *