De kleine rijk worden voor dummies ~ Robert Doyen

Vandaag is het tijd voor een leuk, klein kort boekje. Iedereen kent de echte dummies serie wel. Je hebt ze in heel veel verschillende varianten, maar geld is voor mij zeker boeiend! Dit boek heb ik vooral met een knipoog gepakt.

Specificaties

  • Nederlands
  • Januari 2019
  • 160 bladzijdes
  • BBNC uitgevers
  • EAN : 9789045356174
  • Financiën & economie

Beschrijving
Wil je weten hoe je controle houdt over je financiële toekomst en je financiële dromen werkelijkheid kunt laten worden? De kleine Rijk worden voor Dummies geeft je talloze tips en trucs om geld te verdienen. Je leert slimme financiële keuzes te maken en kostbare fouten te voorkomen. Natuurlijk hebben de aandelenmarkten, de rentevoet en de economie in het algemeen invloed op de snelheid waarmee je je financiële doelen behaalt. Dit boekje laat je daarom zien hoe je aanpassingen doet wanneer de economische omstandigheden wijzigen.
Robert Doyen is een erkend belastingadviseur. Meg Schneider is een bekroond auteur met jarenlange journalistieke ervaring.

Voor het lezenToen ik dit boekje in de bieb zag moest ik vooral lachen. Wie wilt er nou niet rijk worden? Op mijn werk maakten collega’s ookal grapjes van , als je de tip gevonden hebt zonder te sparen, laat je het mij dan weten?De grootste bron van rijk worden is natuurlijk bewust leven en sparen. Als je niks erft, wint of door een rijk persoon te vinden!Als je consumindert , spaart en vooral bewust bezig bent kan je al snel op de positieve weg gaan zitten.ConclusieAls er iets belangrijk is in de 21ste eeuw is het geld . Er kan zelfs ruzie om gemaakt worden. Voor alles moet je tegenwoordig betalen en alles word alleen maar duurder.Je hebt veel verzekeringen, vaste lasten en dan ook nog de boodschappen die gehaald moeten worden.Een van de belangrijkste tips die ik vaker terug zie komen zijn :- betaal jezelf eerst- kijk bij weggeefhoeken of je kan vinden wat je nodig hebt- let op aanbiedingen, maar vergelijk ook de prijzen van diverse winkels.- geef jezelf een denk tijd van 4-14 dagen voor je iets aanschaft.De mensen die miljonair worden zijn vaak rijk geworden door hun (spaar) geld onder te brengen in beleggingsfondsen en winst maken. Je moet een risico nemen, maar het kan lukken. Als het je lukt word je geld meer waard en op lange termijn kan het veel geld zijn!Alles word goed en helder uitgelegd, maar toch vond ik het niet zo een heel fijn boekje. Het ging voor mij teveel over hetzelfde en van de hak op de tak. 🌟🌟🌟 gezien er zeker goede informatie in staat!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *