Zomer in Carrick Park ~ Kirsty Ferry

Een mooie zomer zorgt voor ophef als Joel en Rosa elkaar weer zien. Zal haar liefde voor bakken voor mogelijkheden zorgen?

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback/ ebook
  • Juni 2019
  • Choc lit NL
  • EAN : 9781386953869
  • Romance

Beschrijving

Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze…
Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen.
De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken.

De warmte van zijn aanraking op haar koele huid. Het duizelingwekkende gevoel van het vallen in duisternis als ze naar de Moors keek, als ze wegkeek van de verlichtte veiligheid van Carrick Park…

Voor het lezen

Mijn liefde voor bakken is natuurlijk groot gezien ik er zelf in afgestudeerd ben. Natuurlijk moet ik daarom dit verhaal lezen en hopelijk is het vol liefde !

Kort gezegd, was het hele gebeuren iets geweest waarvan ze wenste dat ze het ergens ver weg kon stoppen en het liefst zou vergeten.

Conclusie

Ik had enorme moeite om in het begin van het verhaal te komen. Ik kon het verhaal van de zussen niet volgen door de intro. Toen ik er eenmaal doorheen was en bij het verhaal van Rosa kwam was het een heerlijk feelgood verhaal.

Een echt bakkers meisje zoals ik kan je hiervoor wakker maken, zeker gezien ik mijn partner ook in de bakker heb leren kennen!

Het verhaal krijg een heerlijke 🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *