Fotoboeken maken

Vandaag ga ik het over een van mijn andere hobby’s. Ik ben al jaren dol op lezen, maar foto’s maken is een andere hobby van mij! Lekker er op uit gaan en foto’s uitzoeken.

Vandaag neem ik jullie mee naar mijn visie. Misschien niet allemaal even boeiend, maar het lijkt mij leuk om het een keer te delen zodat jullie nog meer over mij leren.

Toen ik kleiner was werden er weinig foto’s gemaakt vanaf het moment dat ik een jaar of 3 was. Daarna zag ik alleen nog wat foto’s verschijnen van school en wat foto’s die andere mensen van mij gemaakt hebben.

Ik vind dat persoonlijk niet zo leuk, want ik zie graag mensen groeien. Je ziet langzaam hun karakter, style en lichaam groeien. Ik vind dat altijd fasinerend, want je veranderd als mens.

Toen ik mijn eerste klap telefoon kreeg was ik veel aan het smsen met vrienden en toen de BlackBerry tijd aan kwam ben ik hard gaan sparen. Tijd om foto’s te maken en te pingen ( wat voel ik mij oud nu!)

Later ben ik er veel op uit gegaan om events te bezoeken of gewoon gaan wandelen. Tijd om nieuwe plekken te ontdekken en herinneringen maken!

Ondertussen ben ik nu bezig met mooie albums maken met wat beschrijvingen erbij en aan het genieten van al die meestal mooie herinneringen!

Maken jullie ook fotoboeken van jezelf of je kinderen, partners of familie/vrienden?

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *