Het meisje van de outback ~ Jaak Vandenbroucke

Vandaag is het tijd voor het boek van Jaak. Vrijdag heb je misschien het interview al gelezen, maar nu is het ook de beurt aan het boek!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 168 bladzijdes
  • 22-07-2019
  • EAN : 978946389528
  • Roman

Beschrijving
Lieve en Jake groeien op in een klein dorpje op het platteland in Vlaanderen. Ze ontdekken elkaar tijdends de puberteit, maar verliezen elkaar uit het oog. Toch komen hun wegen weer samen. En niet alleen die van hen. Het meisje van de Outback is een aangrijpend verhaal over liefde, verlies en over het vinden van jezelf. Leef in het moment, koester alle mooie momenten en denk eraan terug.
Het verhaal wordt verteld in het heden onder toffe collega’s. Wat is er in het verleden gebeurd toen ze de diepte in sprongen op zoek naar avontuur en zichzelf?

bestellink

Voor het lezen

De cover springt in het oog. Het paard en het meisje, ik ben benieuwd naar het verhaal. Zal het ook een grote rol hebben in het verhaal? Zo ja, dan vind ik dat altijd mooi.

Dit is het eerste boek van de auteur, dus ik ben zeker benieuwd en sta altijd open om nieuwe verhalen te leren kennen!

Er is veel volk op het strand, veel jonge mensen. Wat is Jennifer knap in haar kleine witte bikini. Haar kontje is lekker sexy in het veel te kleine broekje.

Tijdens het lezen

Ik kom moeilijk door het boek heen. Het boek heeft geen hoofdstukken en maar weinig wit regels. Het voelt als een grote lap tekst waar ik mij door heen worstel. Er staan ook nog wat fouten in, maar dat kan in ieder boek gebeuren, als goed is zijn de fouten er nu uitgehaald na een extra correctieronde.

Op de helft wil ik eigenlijk stoppen, maar toch ben ik ook wel benieuwd naar het einde. Hopelijk duurt het niet lang meer. Ik iriteerde mij aan het feit dat er geen hoofdstukken zijn, maar ook geen onderscheid tussen het heden en verleden. Maak gebruik van bijvoorbeeld schuingedrukte tekst voor de tekst in het heden en normale lettertype in het heden.

Conclusie

Voor mijn idee is het verhaal technische niet goed opgezet. Het is een mooi verhaal dat opgezet is, want zeker de laatste 30 bladzijdes lazen fijn weg, maar met een boek moet het vanaf bladzijde een pakken en dat deed het niet.

Ondanks de struggles en het feit dat ik door ging lezen, al deed ik 2x zo lang over het aantal bladzijdes is het verhaal mooi, maar de uitwerking niet sterk. Het einde ontroerde mij zeker, maar ondanks dat kan ik het boek toch 🌟🌟 geven. Ik vond de overload aan mannelijke gedachtes absoluut niet zijn om steeds te lezen. Het gaf mij een ongemakkelijk gevoel, terwijl ik ook gewoon New Adult boeken lees en dat niet heb.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *