Wat nou lenen? Sparen! ~ Marieke Henselmans

Als er iets is wat je niet moet willen is het geld lenen! Zet je dromen niet te hoog in, het zorgt niet alleen voor financiële problemen, maar ook enorm veel stress!

Specificaties

  • Nederlands
  • 95 bladzijdes
  • Oktober 2007
  • Uitgeverij Truth & dare
  • EAN : 9789049999100
  • Ouderschap en opvoeding

Beschrijving
Veel jongeren leren niet hoe ze met geld om moeten gaan en komen, met name wanneer ze op zichzelf gaan wonen, in de problemen. Enorme schulden zijn niet zelden het gevolg.

In Wat nou lenen? Sparen! slaat Marieke Henselmans je met de cijfers om de oren. Rood staan, flitslenen, kopen op afbetaling en het gebruiken van creditcards zijn allemaal dure vormen van lenen die niet nodig zijn. Het is mogelijk om veel geld te besparen terwijl je toch lekker leeft. Je kunt voordelig eten, uitgaan, naar de film, feesten, vrijen, cadeaus geven, je kleden, aan (gratis of tweedehands) boeken komen enzovoort. Wie de smaak te pakken krijgt kan zelfs flink sparen! Ideaal als cadeau voor studenten en jongeren die op zichzelf gaan wonen.

Voor het lezen

Een boek die je van A tot Z meeneemt naar de voordelen sparen. Sparen is iets wat zeker moet, want er komen vaak uitgaven die je niet verwacht!

Conclusie

Ik had wat bedenkingen bij dingen die ik gelezen heb. Alle dingen die in de auteur de gedachten opkwamen staan erin, maar dat is niet per definitie zinvol naar mijn idee. Toch is het een leuk boek om als beginnende spaarder of als jongere te lezen. Als je een leuk boek zoekt om je kinderen of iemand die net op zichzelf gaat bewuster te laten leven, is dit een leuk boek. 🌟🌟🌟.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *