Boekenbeurs ( sleepover clavis 31/10 & 1/11)

Vandaag is het tijd voor een terugblik naar mijn ervaring van de boekenbeurs.

Dit jaar ben ik voor het eerst naar de boekenbeurs geweest in Antwerpen! Iets wat zeker al op mijn lijstje stond sinds ik erover hoorde en meer ging lezen!

Wij zijn om 2 uur in de trein gestapt vanaf Rotterdam! Onderweg kwam ik hele lieve mensen tegen waarmee ik aan het kletsen was. We hebben heel de reis met zijn 4e zitten kletsen en gepraat over Amerika en Rotterdam! Het was echt super gezellig!

Aangekomen in Antwerpen zijn we uit de trein gestapt en door het centrum gaan lopen, al was dat niet altijd even makkelijk Hahaha.

We waren onderweg naar de primarkt, maar konden helaas ruim een uur niet naar binnen gezien er brandweer was. Waarschijnlijk een co2 melding! Gelukkig waren ze na een uur weer open. We zijn in de tussentijd naar de grootste Hunkemöller in de wereld geweest die aan de overkant zat!

Natuurlijk waren we door het incident wat later op de beurs, want we moesten eerst even wat eten en daarna de juiste tram vinden!

Aangekomen bij de boekenbeurs ging ik als eerst opzoek naar de auteurs!

Ik kwam Pen nog tegen gelukkig, die was zo lief om te wachten! Morgen Blade was helaas al weg.

Helaas waren de hamley auteurs ookal weg, dus was het tijd voor clavis!

Na alle handtekeningen is het tijd om lekker te gaan speuren!

Ik vond de aanbiedingen erg tegenvallen, maar zeker leuk om door heen te lopen!

Je heb hele zalen vol met boekenkasten, banners en uitgevers! Je kan bijna overal wel een praatje maken en leuke boeken vinden!

Ik moest mezelf echt inhouden om niet alles te gaan kopen, dus ik heb 2 boeken gekocht en ben daarna terug gegaan naar de sleepover!

Aangekomen bij de sleepover kwam ik Diana nog tegen! We hebben gezellig gekletst en daarna zijn we gaan wachten tot het 10 uur was. Alle bezoekers gingen weg en de camera mensen kwam tevoorschijn!

We zaten met zijn alle aan tafel en begonnen met het maken van persoonlijke boekenleggers. Er was aardig wat tijd voor uit getrokken, want op een gegeven moment gingen de meeste lekker Social media op.

Later gingen we verder naar de spelletjes! Van een quiz naar het raden van de boeken door middel van een qoute en toen ik na kwart over 1 al naar bed ging gingen ze ook nog verder met uitbeelden!

We hadden tijdens de spellen nog cupcakes als snacks en water voor erbij. Ik miste de thee wel om op te warmen gezien het enorm koud werd toen ze sloten!

De volgende ochtend werden we optijd gewekt om ons te begeven naar de uitgang, maar eerst waren ze langs de bakker gegaan om verse mini croissants, koffiebroodjes en chocolade broodjes te halen! Er waren nog kleine bakjes joghurt aanwezig en ik was enorm blij met de koffie! We hadden een mooie koffie beker gehad, dus dat was enorm handig! Voor we weg gingen hebben we een boek mogen uitkiezen uit de Young adult hoek en helaas hebben ik en mijn vriendin de foto gemist gezien wij onze spullen aan het pakken waren.

De volgende ochtend mochten we gelukkig binnen op de trap wachten om 2 uur later weer de beurs op te mogen! Het was enorm vies weer en we hadden natuurlijk veel bagage. Enorm dankbaar dat dat mocht!

We zijn tot +- half 12 geweest!

Ik wou graag de hamley books auteurs nog ontmoeten en de boeken laten signeren!

Enorm bedankt dames!

Nog even snel een foto en dan op weg terug! Helaas stond het vast van Antwerpen tot aan Breda, dat kan de pret niet drukken! Op de bank ben ik in slaap gevallen tot ik moest gaan eten!

Nu zijn jullie benieuwd naar de buit!

Hieronder volgen de foto’s!

Dit waren de boeken die ik mee had om te signeren !

Dit is de tas geworden bij thuiskomst! Nu volgt de inhoud!

Dit waren mijn eigen meegenomen boeken! Alles is gesigneerd op het boek van Sante en Morgan na!

Dit zijn mijn gekochte boeken! Het gouden boek heb ik uitgezocht bij clavis bij de sleepover ! De bovenste 5 heb ik bij de uitgeverij van Lannoo gescoord en de onderste 2 kwam ik ergens tegen 😀

Hier is de mooie stapel!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *