Verzwegen trauma ~ Melissa Skaye

Vandaag is het tijd voor een thriller. Donkere dagen die je vroeg willen laten slapen, maar kan je dat ook als je dit boek leest?

Specificaties

  • Nederlands
  • Oktober 2019
  • 300 bladzijdes
  • EAN : 9789491875892
  • Thriller

Beschrijving
In Hoorn komt een man tot de afgrijselijke ontdekking dat zijn onderbenen zijn geamputeerd, terwijl hij sliep. Hij heeft niets gemerkt en kan zich niets herinneren. De Hoornse rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra worden op de zaak gezet en komen erachter dat dit niet het eerste slachtoffer van amputatie is. Het motief van de dader is moeilijk te achterhalen en er is angst voor meer slachtoffers. Ondertussen krijgen de rechercheurs te maken met een andere zaak, de moord op een negenendertigjarige vrouw.
Elize, de vrouw van paragnost Will de Jager, overleed in 2004. Will heeft nooit in zelfmoord geloofd, zoals wordt beweerd. Sanne, die een relatie met Will heeft, onderzoekt de oorzaak achter de dood van Elize. De waarheid is schokkend. Onbedoeld komt Sanne ook nog eens achter een geheim van Will. Zijn verleden strekt zich uit naar het heden. Met alle gevolgen van dien.

Voor het lezen

Ik heb eerder een boek van Melissa gelezen en ik ben absoluut fan. Ik hoop dat ook dit boek in de smaak valt.

Tijdens het lezen

Er word geschreven in raadsels. Het dagboek van Will is een mooie extra detail die mij zeker bevalt. Zo word het verhaal vertelt, maar ga je ook terug naar de gedachtes en gewoontes in het verleden.

Conclusie

Er zijn heerlijke bloedige scènes, maar ook absoluut zaken die uitgesplitst moeten worden. Wat moet je doen als je geen enkele aanwijzing hebt? Hoe hou je die persoon tegen?

Wat gebeurt er als je in het verleden duikt? Is het toch zelfmoord of toch niet? Wat heeft dat voor gevolgen voor de toekomst?

Sterk geschreven, voor mij absoluut 🌟🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *