Film : Gemini man

Het is tijd om in de bioscoop te genieten van een actie film! Hoe gaat Will om met het feit dat hij zelf het doelwit word, in plaats van dat hij het doelwit uitschakelt.

10-10-2019

  • Actie
  • Drama
  • Sci-fiction
  • Geweld / 12+

Gemini Man is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

Gemini Man is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen. Verder met o.a. Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, tv-serie Fargo), Clive Owen (Inside Man, The International) en Benedict Wong (Doctor Strange, The Martian). Gemini Man is geregisseerd door Oscarwinnaar Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain) en de productie is in handen van de gerenommeerde producenten Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. Het scenario is geschreven door David Benioff (Game of Thrones), Billy Ray (Overlord, The Hunger Games) en Darren Lemke (Shazam!).

Mening

Een actiefilm met een van mijn favoriete acteurs, Will Smith . Wat doe je als je er ineens achter komt dat je niet alleen jezelf moet beschermen, maar ook de mensheid?

Natuurlijk, dan vecht je alsof je leven ervan af hangt! Het is een heuse strijd, alleen jammer van het opzichtige van de special effecten. Het is zo te zien dat sommige dingen in scène zijn gezet, gezien je een motor niet kan overleven, 🌟🌟🌟.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *