Film : Malifecent

Nu de film in de bioscoop draait is het tijd om deel 1 opnieuw te kijken. Hij staat gelukkig op Disney+ dus zo gedaan!


Maleficent vertelt het verhaal van Disney’s meest roemruchte slechterik, uit de klassieker Doornroosje. Verraad heeft het hart van Maleficent in steen veranderd, en nu zint ze op wraak. In een verwoede poging om de moerassen waarover zij heerst te beschermen, spreekt Maleficent een onomkeerbare vloek uit over het pasgeboren prinsesje Aurora. Als ze opgroeit, raakt Aurora verstrikt in een hevige strijd tussen het bosrijke koninkrijk waar ze steeds meer van is gaan houden, en het mensenrijk waarover ze ooit zal heersen. Maleficent beseft dat Aurora wel eens de sleutel kan zijn naar vrede tussen beide rijken, en besluit een drastische beslissing te nemen die hun beide werelden voor altijd zal veranderen.

Mening

Een mooie film die zowel rauw is als prachtig. Het laat zien dat je niet alles uit overweging van je emoties moet doen. Je kan zien wat voor schade het oplevert met de tijd. Spijt is heftig en soms is het helaas onomkeerbaar. Je ziet de jeugd langzaam aan je voorbij gaan net als de emoties van Malifecent.

Woede is niet altijd de oplossing en deze film bewijst het 🌟🌟🌟! Prachtig geïllustreerd en leuk om een keer gezien te hebben!

Categories Niet gecategoriseerd