Film : Secretariat

Disney presenteert een verbazingwekkend waargebeurd verhaal boordevol hoop, emotie en moed. Diane Lane en John Malkovich leiden een sterrencast in deze bezielende speelfilm van de makers van Miracle, Invincible en The Rookie. Achter iedere legende zit een onmogelijke droom. Bekijk de spectaculaire levensweg van een ongelofelijk paard, Secretariat, en het ontroerende verhaal van zijn onwaarschijnlijke eigenaresse, een huisvrouw die alles op het spel zette om van Secretariat een kampioen te maken.

Mening

In deze mooie film zie je het verhaal van Big Red. Je ziet het paard groeien door de liefde van de eigenaresse, maar ook door de doorzettingsvermogen die er bij komt kijken!

Het is een mooi, emotioneel verhaal die je mee sleept in de sportwereld van het paardenrace , maar ook naar het verhaal kijkt van verlies, doorzetting en kracht. Dit verhaal krijgt 🌟🌟🌟 voor de mooie emotionele lading!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *