Film ~ Nerve (Netflix)

Van het Young adult boek is nu ook een film. Wat als je meedeed met een spel waarbij je truth or dare speelde en heel de wereld kon meekijken?

  • Vanaf 12 jaar
  • Drugs en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik
  • Geweld

Vee (Emma Roberts) is een laatstejaars studente op de middelbare school. Ze gaat een online uitdaging aan op de website NERVE. De website nodigt haar volgers uit om video’s in te sturen van zichzelf tijdens het uitvoeren van riskante en gevaarlijke opdrachten in ruil voor prijzen. Al snel zit Vee gevangen in een spel waarbij elke beweging gemanipuleerd wordt door de anonieme gemeenschap van volgers.

Mening

Een leuke actie film die je meeneemt in een spel waarbij je true or dare speelt. Het is een spel dat in real LIFE word gespeeld. De beste speler wint, maar kan je alles aan wat er van je gevraagd word? Je wilt trending blijven in de lijst, maar wat heb je er voor over? 🌟🌟🌟 3 sterren voor mij!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *