Film ~ Room

Een film die je ontroerd. Wat als je je kind al jaren kwijt bent omdat hij/zij word vastgehouden. Dat breekt je op, maar ook het kind.

  • 12+
  • 113 minuten
  • Angst , geweld en trauma
  • 2015
  • Psychologische drama

Room gaat over het interessante levensverhaal van Jack, een 5 jaar oude kleuter op zoek naar zijn geliefde moeder. Zo goed als ze als moeder is probeert Jack een gelukkige en veilige leven te geven, door bijvoorbeeld spelletjes te spelen en verhalen voor te lezen. Hun leven is helaas ver van normaal, ze zitten vast in een doorzichte kamer van 3 vierkante meter, die ze ‘Room’ noemen. De moeder van Jack heeft een gehele universum gecreëerd voor Jack zodat Jack een veilig leven heeft. Zodra de nieuwsgierigheid van Jack een hoogtepunt bereikt wilt hij ontsnappen uit zijn ‘Room’ en wilt hij het meest angstaanjaagende de confrontatie aan gaan; de echte wereld.

Mening

Een emotionele film die laat zien hoe het is om met een jong kind opgesloten te zitten. Ze proberen er alles aan te doen om het samen te maken, maar wat als je hem de rest van de wereld kan zien , maar het niet kan?

Een meeslepend verhaal die je emotioneel raakt. Je raakt ontroerd ookal is het in het begin nogal langdradig , 4 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *