De vergeten vloek , sluimerend buur ~ Johanna Lime

Dit boek heeft een tijdje op zich laten wachten. De leesdip schoot erin en in het begin nog wat last van, maar toen ik door de eerste 5 hoofdstukken heen was schoot ik vooruit! Een lekker dikke pil!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 493 bladzijdes
  • EAN : 9789463080873
  • Zilverbron
  • Fantasy

Beschrijving

Jima Revaldesh-Morane moet kroonprins van Laskoro zijn, maar hij is een dromer. Hoe kan hij dan de beschermheer worden over het grote koninkrijk? En hoe komt hij erachter waardoor de disharmonie in de bevolking is ontstaan?
De Wanzjen van Chyndyro heeft hoge verwachtingen van zijn jongste zoon. Maar Lucian wil zijn oudere broers niet in de weg staan. Hij leidt de vertalingcommissie, waar alleen mannen lid van zijn, totdat Kamilia zich aanmeldt.
Franck Gettferdrey, de oudste zoon van Norman, merkt dat zijn vader er vreemde ideeën op nahoudt. Na een schokkend voorval wordt hij de leider van de Ruiters en besluit bovendien de politiek in te gaan.
De drie dynastieën van Laskoro moeten na eeuwen weer samenkomen, maar kunnen ze met hun magie en met de technieken van het moderne Laskoro de dreigende oorlog voorkomen? Hoe stop je een vijand die zelfs voor magiërs onzichtbaar blijft?

Voor het lezen

Ik moet altijd even slikken als ik aan zo een dikke pil begin. Soms kan het best beangstigend zijn om in een boek van 500 bladzijdes te beginnen. Zeker gezien ik gemiddeld een boek van 300 bladzijdes per week lees.

De achterflap sprak mij enorm aan waardoor ik mezelf motiveerde om het feit dat er magie en draken in zitten! Ik hou van goede fantasy verhalen en dit voelt als een jackpot!

Tijdens het lezen

Je zit al snel in het verhaal. Je leest het verhaal uit meerdere karakters, maar door het feit dat ze elkaar vaak ontmoeten en allemaal andere trekken hebben herken je de verschillen al snel. Zo worstel je niet met het onthouden wie wie is. Ik moest bij sommige stukken mezelf inhouden van frustratie. Waarom doe je het bij die?!

Conclusie

Een boek dat het lezen zeker waard is. Je word in de cultuur ondergebracht. Je leert de gewoontes, magie en vooral de avatars kennen.

Mag ik gillen? Het boek heeft een dieharde CLIFFHANGER! Ik wil echt gillen van frustratie! Ik wil meeeeeerrrr! 🌟🌟🌟🌟🌟 5 sterren, absoluut voor dit boek van de dames!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *