Film : World war z

Dit is toch wel een beetje de tijd om World war Z te kijken in deze corona tijd. De mensen die gingen hamsteren en ver daar in gingen in het begin en zo levende zombies werden als je een beetje fantasy erachter gooit! Heb jij deze oorlogs zombie film al gezien?

  • 111 minuten
  • Angst/ geweld 12+
  • Actie thriller

In de spannende actie-thriller World War Z speelt Brad Pitt een medewerker van de Verenigde Naties, Gerry Lane. Hij reist af naar verschillende landen om de oorzaak van een wereldwijde epidemie te vinden.

Hele legers en regeringen zijn al vernietigd en Gerry begint een race tegen de klok om de mensheid te redden.

Mening

Het is een leuke film om te kijken met Brad in de hoofdrol. De nodige actie is aanwezig, maar niet enorm spectaculair. Binnen een week was ik hem eigenlijk al vergeten, gewoon een lekker film voor tussendoor dus!

Het is cool om te zien hoe de transformatie van dichtbij eruit ziet en hoe de regering en de omgeving erop reageert. 🌟🌟🌟 3 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

2 thoughts on “Film : World war z

  1. Helemaal mee eens Nakita .
    Ik vind dit wel een leuke non- brainer een film die ik vaker kan opzetten .
    Leuke recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *