Sorta like a rockstar ~ Matthew Quick

De cover trok mij aan. Door de titel, het donkere en de sterren. Het gaat over een ‘arm’ meisje.

Specificaties

  • Hardcover
  • Augustus 2018
  • 276 bladzijdes
  • Uitgeverij lemniscaat
  • EAN : 9789047707011
  • Young adult – hoop, verdiet

Beschrijving

Amber Appleton woont samen met haar moeder in de schoolbus waarmee haar moeder overdag de kost verdient. Gelukkig is Amber een superster als het op optimisme aankomt. Maar dan zet een afschuwelijke gebeurtenis haar hele bestaan op losse schroeven.
Zal Amber haar positieve, vrolijke zelf kunnen blijven?
In dit inspirerende, hartverwarmende verhaal trekt een bonte stoet vrolijke figuren voorbij – ondanks de keiharde realiteit.

Voor het lezen

Ik was enorm benieuwd naar dit boek. Ik werd getriggerd door de mooie sterren op de covers. Het komt zo lekker duister over. Gaat ze het boek rocken zoals de titel zei?

Tijdens het lezen

Het boek is erg gelovig geschreven. Ze geloof heel erg in God en dat komt vaak terug. Het is niet perse vervelend, maar wel aanwezig.

Het verhaal pakt zich steeds beter uit. Ik moest erg inkomen doordat het erg moeilijk was voor mij om te lezen. De moeite bij haar is enorm te zien. Ze is zo positief en zo ben ik ook ingesteld. Ik hou ervan.

Conclusie

Het verhaal ontplooit zich steeds mooier. Het is mooi om haar strijd en doorzettingsvermogen te zien. Ik ben enorm blij dat er mensen als Donna zijn, want ik zou niet weten wat ik zonder mijn eigen Donna zou moeten! Het is zo fijn om iemand te hebben waar je terecht kan en die je bemoederd zonder dat je het hoeft te vragen.

Het is mooi om te zien hoe mensen voor elkaar kunnen staan . Hoe de mooiste dingen uit onverwachte hoek kunnen komen. Hoe bot je ook kan zijn in je dieptepunten, het is vervelend, maar je komt er doorheen. Een haiku, wat is het lang geleden dat ik dat gedaan heb.

Ik geef het boek  3 sterren . Het is een mooi boek om te lezen. Ik heb zeker genoten al was het soms wat lastig om door te komen. De emoties lopen zoals te verwachten erg door elkaar heen. Zeker een boek die je een keer gelezen moet hebben !

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *