Film : Suicide squad

Na birds of prey moest ik ook het vorige deel zien. Naja, vorige deel? Het is de intro van Harley Quinn waar ik nu helemaal weg van ben! Maar ondanks dat ik vond dat birds of prey wat mindere scènes had en deze film al snel als slecht beoordeeld werd, wou ik hem toch zien! Spijt of toch niet?

  • 117 minuten
  • 12+ grof taalgebruik/ geweld
  • Actie / Comedy

Mening

De mensen hebben gelijk, het is echt een van de mindere films. Toch vind ik het verhaal goed ondanks de wat mindere scènes. Het acteerwerk was zeker onder maat, maar de scènes van Harley waren goed, maar die joker was bijvoorbeeld een enorme flop. Wat andere uit de gang konden er ook zeker mee door, maar toch wil ik hem een matige 5 geven , maar verhoog hem naar 🌟🌟🌟 3 sterren.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *