Mr. stone ~ Lis L.

Ik ben wel toe aan een nieuw adult boek. De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en de jurkjes komen uit de kast. Heter kan het niet worden nu we tegen de 25 graden gaan of wel Lis?

Specificaties

  • Paperback/ebook
  • 300 bladzijdes
  • Juni 2020
  • Tinteling romance
  • EAN : 9789492507341
  • Romance : new adult

Beschrijving

Hoe hard kun je vallen voor een man, wiens hart toebehoort aan een ander?
Wanneer Logan Stone een stuntelige dame redt die zich letterlijk op glad ijs heeft begeven, staat hij verder niet al te lang stil bij deze exotische brunette. Maar als Pilar Bailey door inmenging van een van zijn broers, opnieuw in zijn leven opduikt als etiquettecoach, kan Logan niet langer ontkennen dat er iets broeit tussen hen. Een knetterende aantrekkingskracht waaraan hij geen weerstand kan bieden.
En hoewel zijn hart nog altijd toebehoort aan zijn eerste liefde, kan hij Pilar niet vergeten. Logan doet Pilar een voorstel: Eén nacht. Meer kan en wil hij haar niet bieden.
Maar is één nacht genoeg?
Niet voor Pilar, die na een teleurstellende ervaring met haar leugenachtige ex, Miami ontvluchtte om een nieuwe start te maken in Seattle.
En hoewel Pilar absoluut niet van plan is om te concurreren met een geest uit zijn verleden, lukt het haar maar niet Logan uit haar hoofd te zetten. Zelfs niet als hij haar duidelijk maakt dat hij haar niet meer kan bieden dan één nacht vol passie, omdat zijn gebroken hart nog altijd toebehoort aan een ander.
Mr. Stone is het eerste deel uit de Mr. Serie van Lis Lucassen.
Het is tevens het eerste deel uit de serie rondom de vijf Stone-broers.

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar dit boek na het eerdere werk van Lis! Ze schrijft heerlijk weg en ik kan niet wachten op een volgend sexy avontuur.

Tijdens het lezen

Het is leuk om een keer te lezen over een andere sport. Dansen vind ik zelf geweldig en ijshockey? Nooit wat van gelezen gezien ik alleen Nederlands lees.

Conclusie

Ik ben aardig verrast door het boek. Het is een heel ander boek dan ik gewend ben. Je leert meer bij over een nieuwe sport en veel hunks komen over de vloer.

Sommige stukken waren erg voorspelbaar, maar ik heb mij zeker vermaakt! 🌟🌟🌟🌟 4 sterren van mij!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *