Happy money ~ Ken Honda

Dit boek zag ik begin van het jaar liggen. Het lag zo mooi te glimmen dat ik hem oppakte. Ik las, de Mari Kondo van je geld. Ik weet donders goed dat het marketing is door dat erop te zetten, maar ik heb een zwak voor financiële boeken. Na wat google kwam ik veel werken van hem tegen en werd benieuwd.

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 256 bladzijdes
  • Oktober 2019
  • Xander uitgevers
  • EAN : 9789401609944
  • Financiën

Beschrijving

Wat Marie Kondo doet voor je spullen, doet Ken Honda voor je geld
Stel dat je altijd gelukkig kunt zijn met je geld, onafhankelijk van hoeveel je hebt. Beroemd Japans spreker, auteur en zakenman Ken Honda leert je (anders) na te denken over het geld dat je verdient, uitgeeft en spaart. Daarvoor is het van belang in de spiegel te kijken en jouw visie op geld onder de loep te nemen. En dat doet wonderen voor je gemoedstoestand én je portemonnee.
Of je nu veel geld hebt of weinig, na het lezen van dit bijzondere, inspirerende boek voel jij je tevreden met wat je hebt.

Voor het lezen

Toen ik van mezelf weer een financieel boek mocht lezen, moest ik gelijk aan deze denken. Niet te moeilijk te doen, nakita. Ik ben benieuwd wat je geld blij maakt, wat mij blijer maakt en hoe ik mijn mindset beter kan omzetten!

Tijdens het lezen

Soms is het hele dikke stof waar ik door heen moet. Het leest over het algemeen lekker weg, maar toch blijf ik af en toe haken. De inspirerende qoutes zijn dik gedrukt en de hoofdstukken zijn aardig lang.

Conclusie

Al met al heb ik toch wat lessen uit dit boek gehaald. Ik heb gekeken naar het verschil van geld binnen halen. Een van de dingen die mijn ogen wel geopend heeft is arigato zeggen, dank je wel. Als je loon bijvoorbeeld binnen komt is het niet vanzelfsprekend dat het er is. Je bedankt het universum voor weer een nieuwe maand. Je kan dit het beste doen bij iedere uitgave die je doet om meer positieve energie te ontwikkelen.

Ik geef het boek toch  , al heb ik eerder om voor 3 1/2 te gaan. Er zit zeker bruikbare informatie in, maar weet niet of ik hem vaak wil herlezen .

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *