De Kreeft ~ Tamara Haagmans

Vandaag is het tijd voor een recensie van een kort verhaal. Tussen de boeken door lees ik wel eens wat tussendoor! Jullie ook?

Specificaties

  • Nederlands
  • Ebook
  • Juni 2020
  • 52 bladzijdes
  • EAN : 9789024588893
  • Kort verhaal – romance

Beschrijving

De kreeft is een kort feelgoodverhaal van Tamara Haagmans, bekend van De mooiste dag van je leven. Voor de liefhebbers van Jackie van Laren en Lisette Jonkman. Thuiskok Joyce wordt ingehuurd om een chic diner klaar te maken. De enige voorwaarde: kreeft staat op het menu. Moet ze die echt klaarmaken? Haar hart breekt al bij het idee. Als haar leuke busje dan ook nog startproblemen krijgt én de gastheer van het diner een heel aantrekkelijke man blijkt te zijn, weet Joyce niet meer hoe ze heeft. Wordt de avond een fiasco? En hoe loopt het af met de kreeft?

Voor het lezen

Ik kijk enorm uit naar dit kort verhaal ! Ik hou van de verhalen van Tamara en dit is er absoluut een die ik ook wil lezen. Het is zo een mooie zachte cover. Ik hou van eten, dus ik denk dat deze wel ik de smaak zal vallen .

Conclusie

Het is een heerlijk kort verhaal om te lezen! Alleen uitgegeven als ebook van bijna 60 blz in mijn google play book app.

Ik heb enorm genoten van het verhaal met de kreeft. Ik weet niet wat ik zou doen. Je voelt het stukje Drama tijdens het lezen , maar ook de spanning. Al met al een prachtig kort verhaal! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 5 sterren! Kan geen op of aanmerkingen bedenken!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *