De plaaggeesten ~ Liesbeth de Jong

Buren ruzies, iedereen kent het wel. Je hebt wel eens overlast door ruzies, muziek of huisdieren. Je zegt er niet altijd wat van, maar wat als het zo enorm vervelend word en je dat wel doet?

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 231 bladzijdes
  • 15 september 2020
  • EAN : 9789493172814
  • Roman

Beschrijving

Veel mensen ergeren zich aan hun buren. Soms ontstaat er zelfs een vete die totaal uit de hand loopt. In de humoristische roman De Plaaggeesten gooien de snobistische zakenman Bill Braspenning en de slonzige Arie van Putten alle middelen in de strijd om elkaars leven zuur te maken. Een van beiden moet het veld ruimen, maar wie? En hoe? Als de situatie hopeloos lijkt, komt de oplossing uit onverwachte hoek. Maar ís dit wel de oplossing?

Bestel link : Klik hier

Voor het lezen

De cover ziet er enorm grappig uit, dus ik ga zeker uit van een leuke comedy. Ik hoop dat het een leuk verhaal wordt en niet een grote grap.

Tijdens het lezen

Het is fijn om te zien hoe ze elkaar kunnen aanvullen, maar ook kunnen irriteren. Je hebt Van Putten die leefde van onder de middenklassen, dus onder gemiddeld. Dan heb je het andere gezin in een rijke wijk die alles voor elkaar hebben. Een mooie wijk, groot gezin en geld die mag rollllleeen.

Conclusie

Ik twijfelde halverwege of het wel een boek voor mij zou zijn . Zwartmakerij door de buren, ik hou daar nooit zo van . Tegen het einde aan was er gelukkig een twist. Ik begon het boek zeker meer te waarderen! Ik geef het boek   4 sterren! Een leuk boek als je van grappen houd. Een boek die je echt nodig hebt tijdens je zit thuis.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *