Voor verdriet heeft niemand tijd ~ Monica Haak

Ik ben enorm benieuwd naar dit boek. Het heeft een mooie zachte cover die mij aantrok. Het plaatje laat mij denken aan liefde, maar ook aan kracht.

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover/ebook
  • oktober 2020
  • 300 bladzijdes
  • EAN : 9789463967280
  • Vriendschap – zelfbeschadiging

Beschrijving

Liv en Emerald zijn twee tieners die elk een groot verlies hebben geleden. Liv verhuist met tegenzin naar de andere kant van het land, waar ze Emerald ontmoet. Haar nieuwe beste vriendin worstelt met haar eigen problemen en heeft het langs haar zijde moeilijk om de draad op te pikken. De twee groeien snel naar elkaar toe, wat hen ook hoop op een betere toekomst geeft, maar door de geheimen die ze allebei met zich meedragen, komt die vriendschap aan een zijden draadje te hangen.

Voor het lezen

Ik heb enorm veel behoefte aan een boek met wat drama. Een boek wat wat zachter is en meer de kant van een Roman op. Ik hoop dat ik dat hierin zal vinden.

Tijdens het lezen

Het verhaal leest lekker vlot weg. Ik vlieg door het boek heen. Ik herken trekjes van de karakter en reflecteer het naar mezelf. Liv zou zo mijn tweelingzusje kunnen zijn! De gebeurtenissen die er afspelen in haar leven komen deels overeen.

Conclusie

Wat een geweldig boek! Het is een heftig onderwerp om te lezen. Als je zelf nare gedachtes hebt of gevoelig ben voor zelfbeschadiging zou ik uitkijken met dit boek. Het verhaal gaat diep in op de gedacht van Em. Je ziet de struggles die ze meemaakt, maar ook de andere kant van het verhaal. Het verhaal van de vriendin, die het helaas niet veel makkelijker heeft. Mensen vergeten vaak dat de omstanders ook zoveel pijn voelen door wat er gebeurt met degene die pijn heeft.      5 sterren voor een boek dat mij zeker geraakt heeft en bij gaat blijven!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *