Kartonnen sterren ~ Seren J. smedts

De cover straalt voor mij herfst en winter uit. Het word kouder dus je gaat met een kopje thee op de bank of in bed lezen. Natuurlijk past dit boek daar bij.

Specificaties

 • Nederlands
 • Hardcover / ebook
 • Oktober 2020
 • 300 bladzijdes
 • Hamley books
 • EAN : 9789463967471
 • Young adult

Beschrijving

Bij de terugkeer van Livs vader uit Amerika wordt haar leven volledig omgegooid. Hij is immers niet langer meer de man waar ze altijd naar opkeek, waardoor hun vader-dochter relatie compleet de mist in gaat.

Een normaal onbezorgd tienerleven lijkt niet voor haar bestemd te zijn, tot ze Jasper ontmoet. Jasper, die haar hart op korte tijd verovert. Hij laat haar wegdromen onder een hemel van sterren.

Maar niet alle sterren schitteren als kristal. Sommigen zijn zo hard als karton.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal. De cover straalt zachtheid uit. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal met haar vader. Een sterke band is belangrijk, maar die is er helaas niet (altijd) meer.

Tijdens het lezen

De hoofdstukken lezen lekker weg. Je leest lekker door de hoofdstukken heen. Ik ben benieuwd naar waar het verhaal naar toe gaat.

Conclusie

Het verhaal is goed uitgewerkt. Ik lees lekker door de hoofdstukken en leer Liv beter kennen. Je kan je makkelijk inleven in Liv. Het zijn de tienerjaren die je op zekere hoogte herkent.

Het is een mooi boek om gelezen te hebben. Je zal veel herkennen, maar hopelijk niet alles. Zeker een boek dat ik aan mijn zusjes ga lenen.

De emoties liepen soms hoog op terwijl ik aan het lezen was. Liefde is iets moois, maar het heeft ook zijn keerzijde. Een hele moeilijke kant.

Scheidingen zijn lastig. Dat is echt iets wat ik kan beamen. Het voelt als kind dat je je moet opdelen. Alsof je partij moet kiezen van wie je meer houd, maar dat is absoluut niet zo. Altijd hoop ik maar dat het geen vecht scheiding word, want scheiden is een ding, maar ruzie is nog veel erger. Je zoekt je weg in het leven met deze nieuwe verandering. Er komen zoveel emoties los die je leert kennen en hopelijk ontarmen. Praat er altijd met iemand over, krop niks op!

Er zitten een paar kleine dingen in, maar het is absoluut niet storend. ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 sterren.

Categories Niet gecategoriseerd

3 thoughts on “Kartonnen sterren ~ Seren J. smedts

 1. Wauw, bedankt voor de 5 sterren en de lieve recensie. Je hebt helemaal gelijk in wat je zegt.
  Lieve groet,
  Seren J. Smedts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *