Lou in Lockdown

Vandaag is het tijd voor een kortverhaal met de lockdown in de hoofdrol!

Specificaties

  • Nederlands
  • Gratis kort verhaal
  • Uitgeverij de fontein
  • 60 bladzijdes
  • Liefde

Beschrijving

Jojo had, net als zoveel van ons, haar struggles gedurende de coronacrisis de afgelopen maanden. Langzaam kwam bij haar het besef dat schrijven over hoe Lou en haar familie om zouden gaan met de lockdown in Londen, de perfecte manier was om wat vrolijkheid te brengen in deze onzekere tijden.

Mening

Een erg vermakelijk verhaal voor deze tijd. Past er precies bij! Super leuk dat er gemaakt en toch banden gesmeden worden ondanks de tijden! Absoluut een leuk boekje om een keer te lezen ! 🌟 🌟 🌟 3 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *