Expeditie verraad ~ Liza Sips

Ik heb zin in een verhaal in de style van expeditie Robinson en hoop die hierin deels te vinden . Kennen jullie expeditie verraad?

Specificaties

  • Paperback
  • Juli 2016
  • Uitgeverij de fontein
  • EAN : 9789026140990
  • Young adult

Beschrijving

Pippa is ‘on top of the world’: acteerde ze eerder in een soapserie, nu is ze presentatrice bij dé tienerzender van Nederland. En dan heeft ze ook nog eens een relatie met Dylan Dekker, de populairste zanger van dit moment! Maar het geluk is van korte duur: Pippa verliest haar baan en Dylan heeft nauwelijks tijd voor haar, maar wel voor ene Stella. Wanneer Pippa gevraagd wordt voor de nieuwe realityserie ‘Expeditie Verraad’, grijpt ze haar kans. Tijdens de opnames komt ze oog in oog te staan met een jongen die ze nog niet vergeten is… en blijkt dat niets is wat het lijkt.

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar de expeditie. Hopelijk word het spannend en vol raadsels. Ik hou van dingen oplossen en mysterie en ben daar nu ook in de juiste bui voor ! Ik hoop dat ik verrast ga worden met een spannend en sterk verhaal.

Tijdens het lezen

Ik kom er halverwege het verhaal achter dat er een vorig boek was namelijk soapsop. Daar lees je over het begin van haar carrière. Er worden veel flashbacks gegeven, dus zo heel veel mis je gelukkig niet. Mees wist ik wel weinig over toen hij verscheen, dus dat was dan wel jammer gezien ik hun verleden niet ken.

Conclusie

Het is een vermakelijk boek tot het einde. Ik vloog er zo door heen en heb genoten van het einde. Er was wel enorm veel drama en jaloezie, iets waar ik niet zo een fan van ben als het teveel aanwezig is. Wat is het allemaal onzin wat er gebeurt. Er worden dingen toegefluisterd, gezegd waar ze moeten staan en veel word gewoon voorbereid. Jammer dat het in de showbizz zo werkt. Het is enorm spannend om mee te raden wie de verrader is en tot het einde was het voor mij puzzelen . Mijn onderbuikgevoel had het vanaf het begin al goed, yesss! 🌟 🌟 🌟 3 sterren voor dit leuke, maar vol drama verhaal!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *