De vergeten tuin ~ Sandra J. Paul

Ik ben enorm benieuwd naar het einde van het boek. Hoe zal de trilogie aflopen?

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 240 bladzijdes
  • Hamley books
  • EAN : 9789463967099
  • Kinderboek avontuur

Beschrijving

Het jaar 1621.

De moeder van de twaalfjarige Colette Zwart wordt op de brandstapel gezet. Colette zweert dat ze wraak zal nemen op de kasteelheer die haar dit heeft aangedaan, maar die kans krijgt ze niet. Ze wordt samen met haar broer Bertus meegenomen door de mysterieuze Maximiliaan.

Hij brengt hen naar zijn burcht, ver weg van hun dorp. Daar ontdekken ze wat hun moeder al die jaren voor hen heeft verborgen gehouden, en wie ze in werkelijkheid is. Om haar moeder terug te krijgen, moet Colette gebruik maken van duistere magie.

Maar dan vindt ze een lang vergeten tuin, met daarin een mysterieuze bron, die toegang geeft tot het eeuwige leven…

Voor het lezen

Ik heb genoten van de 2 eerdere delen. Ik wil zeker weten hoe de serie afloopt. Zal de hekserij stoppen of door blijven sluimeren?

Tijdens het lezen

Ookal is het al weer een tijdje gelezen dat ik boek 1 en 2 heb gelezen, ik zit zo weer in het verhaal. Je vliegt door de bladzijdes heen alsof je nooit weg bent geweest!

Conclusie

Je springt gelijk in het verhaal. De brandstapel zorgt ervoor dat je gelijk getriggerd bent omdat er wraak gaat komen . Gelukkig heeft ze haar broer aan haar zijde die klaar voor haar staat. Ze gaan samen vol het avontuur aan en zoeken naar verlichting voor wat hun is aangedaan! Absoluut een must Read!      5 sterren! Mijn favoriet tot nu toe in de serie!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *