Italiaanse toestanden ~ Tamara Haagmans

Toen ik dit ebook voorbij zag komen wist ik gelijk dat ik hem wou lezen. Italië, ik droom er al een jaar over ! Toen de lockdown eenmaal begon zei ik tegen mijn partner, als alles weer mag gaan we naar Italië!

Specificaties

  • Nederlands
  • Ebook
  • 79 bladzijdes
  • Luitingh-Sijthoff
  • Roman

Beschrijving

Fleur heeft geen idee in wat voor toestanden ze terechtkomt als ze door haar werkgever naar Italië wordt gestuurd om de mysterieuze miljonair Stephano Visconti op te sporen en op te foto te zetten. Datis namelijk makkelijker gezegd dan gedaan, want het is tot nu toe nog geen enkel roddelblad gelukt om een goede foto van hem te maken. Na enkele hopeloze pogingen om bij Stephano in de buurt te komen, komt Fleur in contact met Raoul, een oude bekende. Ze had niet gedacht hem ooit nog te zien. Het lot lijkt haar gunstig gezind, want hij blijkt Stephano’s chauffeur te zijn! In de hoop dat ze via Raoul bij Stephano in de buurt kan komen, gaat ze met hem op date. En stiekem vindt ze dat eigenlijk helemaal niet erg…

Voor het lezen

De cover springt gelijk in het oog. Je ziet vakantie, avontuur en de scooter erin. De rode scooter is echt wel iets Italiaans gezien ze daar veel mee rijden! Ik ben benieuwd wat Fleur zal overkomen, want Tamara kennende word het een wilde rit!

Conclusie

Het is een verhaal dat heerlijk weg leest! Toen ik het ebook binnen kreeg stond ik te wachten op een sollicitatie gesprek dus ik ben maar gelijk begonnen. In totaal minder dan 3 uur was hij uit, nog voor het einde van de middag. De uitgever moest keihard lachen toen ze het hoorden, want ik had dus flink door gelezen!

Ik wil de maandag graag beginnen met dit leuke boek als tip. Je hebt liefde , drama en vooral plezier in dit boek. Mooie mannen met charmes zijn altijd een dikke plus als het gaat om romantiek! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 5 sterren voor dit ebook van Tamara! Voor die €2.99 heb je een dag plezier in plaats van een lekker belegd broodje!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *