Dwaallicht – Jen Minkman

Vanmorgen tijdens het ontbijt had ik geen zin om iets te kijken of luisteren, maar om lekker wat te lezen. Ik hou er niet van om boeken vies te maken dus heb ik mijn ebook geopend op mijn telefoon. Deze keer het nieuwe korte verhaal van Jen!

  • Nederlands
  • Ebook
  • 33 bladzijdes
  • 9000 woorden
  • leestijd +- 1 uur
  • avontuur, liefde , fantasy

Beschrijving

Vijf jaar lang heb ik gewacht op dit moment en nu ik er ben, overvallen de herinneringen aan een mooiere en meer zorgeloze tijd me ongenadig. Ik parkeer de auto aan de rand van de weg, vlak bij het pad dat het bos in leidt, en haal diep adem.

Zou ze er zijn?

Zou ik Ester nog kunnen vinden?

Of is ze me vergeten en is mijn kans vervlogen?

Fenna logeert elke zomer bij haar oma in Tsjechië. Als ze in het bos een geheimzinnig meisje ontmoet dat niet helemaal van deze wereld lijkt te zijn, kan ze niet anders dan bevriend raken met de mysterieuze Ester en haar hart aan het meisje verliezen. Maar heeft haar ontluikende verliefdheid wel een kans als zij en Ester in twee verschillende werelden leven?

Conclusie

Ik vind het een erg mooi verhaal. Het is makkelijk om in het verhaal te komen. De rode draad naar sprookjes vind ik erg mooi. Het is een plezier om te lezen. Ik vind het einde wel abruct. Ik zou nog 1 hoofdstukken willen, want wat gebeurt er? Is het doel bereikt? 4 sterren voor dit magische verhaal!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *