De nepvampier ~ Sophia Drenth

Ik ben enorm benieuwd naar dit jeugdboek waarbij kwaaltjes en zijn reis naar antwoorden de hoofdlijn is.

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Mei 2021
  • Hamley books
  • 240 bladzijdes
  • EAN : 9789463967976
  • Jeugdboek

Beschrijving

Boze darmen, jeuk aan zijn kladden en een reusachtige pukkel op zijn neus. Vladimir von Rotenbeck is geen gewone vampier. Bloed maakt hem ziek tot op het bot, een kwaal die hem de schande van de familie heeft gemaakt. Vladimir zweert dat hij op de Nacht der Doden weer bloed zal kunnen drinken. Tijdens zijn speurtocht naar een geneesmiddel maakt hij kennis met het waarzegmeisje Naswikka. Zij vertelt hem dat er een groter gevaar op de loer ligt dan boze darmen. Op de Nacht der Doden zal een vampierjager Knekelstein onveilig maken. Zijn doel: alle vampiers uitroeien. Durft Vladimir een held te worden en zijn moeder en zussen te redden, ook al vinden zij hem een waardeloze nepvampier?

Voor het lezen

Ik ben enorm naar dit boek van Sophia. Ik moest al enorm lachen, al is het aan de andere kant ook zielig voor de kleine vampier. Ik ben benieuwd naar hoe hij omgaat met deze problemen en wat er nog meer op zijn pad komt.

Tijdens het lezen

Het verhaal leest enorm lekker weg. Je zit diep in het verhaal en geniet van de hoofdstukken. Het is makkelijk geschreven, zijn geen lange hoofdstukken en iedere keer na een hoofdstuk denk je, oke nog een! En dan nog een en voor je het weet ben je weer een half uur verder.

Conclusie

Ik heb enorm genoten van het verhaal. Dit is absoluut een boek dat ik de kleintjes zou laten lezen. Het brengt diversiteit met zich mee, want niet iedereen kan tegen dezelfde dingen. Denk maar eens aan lactose, gluten en koolhydraten. Je word op een speelse manier meegenomen in het pad naar een oplossing! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 5 sterren voor dit geweldige jeugdboek!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *