De vergeten vloek – Schamel verbond – Johanna Lime ( boek 3)

Tijd voor het einde van de serie. Ik kijk er enorm naar uit om de oorlog mee te maken en te genieten van hopelijk een mooi einde!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback / ebook
  • April 2020
  • Zilverbron
  • EAN : 9789463082105
  • Young adult fantasy

Beschrijving

De Laskoriaanse Ruimte Macht verrast Het Quaterno in Orion. Koning Jima Revaldesh-Morane hoopt de vijand in de ruimte te verslaan, want grondtroepen zijn verboden. Wanneer er toch schepen landen, worden de Magii tot het uiterste beproefd. Helena moet een priester van Mage naar Berinyi halen. Ze vindt de Wan in de tempel op Chyndyro. Maar zij verdedigen zich op een wel erg radicale manier. Als haar dochters verslagen zijn, moet Helena toegeven dat haar plannen hebben gefaald. De Avatars heffen de vloek pas op als Laskoro en Berinyi samenwerken. Maar als Sylviana breekt met Het Quaterno, verraadt ze de Terranen, Quarandonianen en Fryeterianen. De hoop op evenwicht is vervlogen, waardoor de Avatars besluiten tot een drastische actie over te gaan.

Voor het lezen

Ben erg benieuwd of deel 3 de serie goed afsluit. Doordat ik niet super door 2 heen kwam heb ik hogere verwachtingen! Ik ben benieuwd naar de oorlog en of ze er toch nog uit kunnen en hoe het zal verlopen.

Tijdens het lezen

Het verhaal begint goed. Ik duik er vol in en ben klaar voor het gevecht. Het is fijn dat ik van verschillende plekken het verhaal kan peilen waardoor je diep in het verhaal kan komen. Sommige stukken komen wat sloom op gang doordat ik niet zo van de diepe technieken hou. Ook kan ik mij soms ergeren doordat dingen niet eerder worden gezien ! Soms kan ik wel gillen, zo diep in het verhaal zit ik.

Conclusie

Het verhaal is een mooie afsluiter. Ik heb enorm genoten van deze serie al waren er wel stukken dat ik vast zat. Toch kan ik daar doorheen kijken en kijken naar het grote plaatje en daar van genieten! Ik ben benieuwd naar de nieuwe serie die er gaat komen waarbij het wel in deze wereld blijft.

Super leuke serie voor de sci-fi fans. Ik geef dit boek een  4 sterren recensie, want dat verdient het boek absoluut! Ik zag delen voor mij als een film vol spanning!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *