Erger wordt het niet – Laura Day

Vandaag is het tijd voor de eerste recensie van Kim Coenen. Ze trapt de website af met Erger wordt het niet. Een gids die je extra zou kunnen helpen in de maatregelen rondom de corona periode

Specificaties

  • Nederlands
  • Oktober 2020
  • 224 pagina’s
  • Boekerij
  • EAN: 9789022592083
  • geluk/zelfvertrouwen/spiritualiteit/psychologie


Beschrijving

Wanneer je door een ingewikkelde en onzekere periode van je leven gaat zijn we veelal snel uit het veld geslagen, zeker wanneer de crisis echt groot is. Laura Day laat je met dit boek zien hoe groot en zwaar de problemen en de tegenslagen ook zijn, met de juiste aanpak, deze je een bron van kracht, hoop en visie op de toekomst kunnen geven. Eerst krijg je inzicht in welke van de 4 gedragspatronen jij je herkent in een crisis: ontkenning, angst, woede of depressie. Aan de hand van dat inzicht geeft ze je praktische tips, adviezen en oplossingen hoe je de volgende crisis aan kan gaan en je daarmee een startpunt creëert om oude dingen uit het verleden eindelijk los te laten en te kiezen voor een leven die je veel meer gaat brengen.

Voor het lezen


Ik ben getriggerd naar de subtitel van het boek “Hoe je een crisis kunt gebruiken als startpunt voor een nieuw, beter leven.” Meer kennis en inzichten op dit gebied kan nooit verkeerd zijn.


Tijdens het lezen

Nooit bij stilgestaan dat ik het misschien ook eens op die manier zou kunnen proberen als het eens tegen zit. Leuke tips.


Conclusie


Het boek leest lekker weg, ook al is het soms wel confronterend. Het geeft zeker praktische en duidelijke inzichten hoe je als type persoon in de toekomst het beste een nieuwe crisis of tegenslag aan kan pakken. Het is geen diepgaand zwaar boek, maar een prettig open en toegankelijk boek die iedereen mooie inzichten kan brengen.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *