Woorden zeggen niets ~ Seren J. Smedts

De prachtige cover spreekt mij enorm aan. Het is een zwaar boek dat mij zeker heeft vastgehouden, maar zo fijn dat het uitgesproken word

Het studentenleven is iets waar de achttienjarige Lente halsreikend naar heeft uitgekeken. Ondanks de tegenslagen thuis en de vele ruzies met haar vriend, vertrekt ze vastberaden naar de universiteit. Maar haar vastberadenheid om zich op haar studies te concentreren verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze als een blok valt voor een knappe medestudent.
Tristan worstelt met zijn moeilijke kindertijd. Nadat zijn beste vriend naar het buitenland vertrekt, laat Tristan het pleeggezin achter waarin hij opgroeide. Op zoek naar licht in de duisternis, ontmoet hij een bijzonder meisje. Maar wat als zij hem ook verlaat?

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar het verhaal. Ik denk dat ik mij erin zal herkennen gezien niet alles vlekkeloos in mijn jeugd is verlopen. Ik ben benieuwd hoe ze het gaan oplossen, gaat ze hem verlaten?

Tijdens het lezen

Het verhaal leest lekker weg. Het is leuk om van de een het verleden te lezen en de ander het heden. Ik snap absoluut waar ze vandaan komen. Het is echt moeilijk hoe leven gaat.

Conclusie

Er komen hele zware onderwerpen ter sprake. Ik had het er enorm moeilijk mee. Heb er echt een dip dag van gehad want ik herkende veel dingen. Zou het fijn vinden als er een paar warnings op maar snap dat het niet gedaan is, ik ben er gewoon gevoelig voor en dat is iets persoonlijks.

Het verhaal leest lekker weg, er komen zware dingen aan bod en het is fijn dat het uitgesproken word. Een belangrijk onderwerp. Ik geef het boek daarom 4 sterren.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *