Winter in de b&b ~ Kaat de Kock

Ik ben enorm benieuwd naar dit, want de boeken die ik van Kaat heb gelezen waren een enorm succes!

Beschrijving

Hanne is een twintiger die in een klein appartementje in de stad woont en probeert rond te komen van het loon dat ze verdient met een job waar ze een hekel aan heeft. Dan krijgt ze te horen dat ze een vakantiehuis in de Ardennen heeft geërfd.
Als het ‘vakantiehuis’ een grote villa met gigantische tuin blijkt te zijn, heeft ze geen idee wat ze met zo’n huis aan moet. Tot haar moeder haar ervan weet te overtuigen om een bed and breakfast te beginnen. Samen trekken ze naar de Ardennen en proberen ze een nieuw leven én een zaak op te bouwen. Maar niet iedereen ziet hen even graag komen.
Hanne doet er alles aan om het respect van de plaatselijke bewoners en vooral dan van die héél knappe klusjesman te winnen.

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit verhaal. Ik ben enthousiast , want een b&b is mijn levensdroom! Ik kan er enorm van genieten en ben benieuwd naar waar dit verhaal naar toe gaat.

Tijdens het lezen

Ik ben benieuwd waar het verhaal naar toe gaat. Ik snap zeker waarom ze het doet, want dat is iets wat ik ook ervaar. Drukte van de stad , veel mensen en veel werk voor weinig geld. Ik ben benieuwd naar wat er nog meer komt.

Conclusie

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik genoten heb! Er is liefde, persoonlijke groei en ontwikkeling in waar ik zeker enthousiast van word. Ook de mooie natuur kan ik mij voorstellen en de werkzaamheden. Het dorpsgevoel ken ik door mijn werk, waar het altijd even duurt voor je je thuis en welkom voelt. Absoluut een 5 sterren boek!

Lees dit boek! Heerlijk voor een paar uurtjes/dagen op de zetel.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *