Het Project ~ Arne Van Der Linden

Ik ben enorm benieuwd naar dit boek. Ik zag het voorbij komen en wist gelijk dat ik hem wou lezen.

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Juni 2021
  • 300 bladzijdes
  • Hamley books
  • EAN : 9789463967983
  • Young adult

Beschrijving

Een vreemde samenloop van omstandigheden stelt de zeventienjarige Alan Gray voor een opmerkelijke keuze: een kamer in een delinquentengesticht of een plek in Project [Lotgenoot], een geheime opleiding waarin veelbelovende probleemjongeren worden klaargestoomd voor een carrière als geheim agent. Alan reist naar het verborgen trainingscomplex van Necropolis, waar hij als rekruut wordt opgeleid en uitgedaagd. Maar kan hij zich wel handhaven in de schaduwwereld der spionnen?

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit verhaal. Ik hou enorm van verhalen waarin je moet puzzelen en spionen in voor komen. Ik hoop op veel puzzels, brain brekers en plezier te vinden in dit verhaal en vooral te kijken waarom Alan geschikt is of niet!

Tijdens het lezen

Je begint het verhaal bij de situatie van Alan. Je kijkt mee in zijn leven en ziet het verloop van zijn lopen voor je. Het speelt zich als een film voor je af wat super goed geschreven is. Je volgt hem in de stappen naar volwassenheid en geniet mee van zijn avonturen.

Conclusie

Van mij mogen er nog vele delen komen met Alan. Ik ben verliefd geworden op de schrijfstyle en de manier van vertellen. Het is net alsof ik een film aan het kijken was. Binnen een minuut moest de pagina weer omgedraaid worden. Het is enorm beeldend geschreven. Je voelt met de personages mee en wilt soms de andere een flinke mep verkopen. Je houd je adem in bij de spannende stukken en lacht ronduit mee met de bloopers. Ik kan niks bedenken wat verbeterd kan worden in dit boek! absoluut een dikke 5 sterren!!!!!

Als je kind of jij wat wil lezen, zit je met dit boek op de goede plek om de tv of radio uit te laten en te genieten van de buitenlucht!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *