Preppy (King 7) deel 3 – T.M. Frazier

Ik kijk enorm uit naar het volgende verhaal over Preppy zeker nu zijn leven zo erg veranderd is. Hoe gaat hij met alles om en zal hij eindelijk rust vinden?

Specificaties

  • Nederlands
  • 194 bladzijdes
  • Februari 2021
  • Svm Publishing
  • EAN : 9789493030954
  • New adult ( Dark! )

Beschrijving

De vlinderdas is TERUG!

Dre was gewoon een mooie vreemdeling toen Preppy haar de eerste keer redde. Nu moet hij haar weer redden, maar ze is niet langer een of andere vreemde; ze is familie en hij heeft geen idee tegen wie of wat hij het opneemt.

Wat hij wel weet is dat zijn familie weer bij elkaar brengen de enige aanvaardbare uitkomst is.

Preppy’s to-dolijst?

RED FAMILIE. ZOEK WRAAK.

Hij leeft… en hij is op zoek naar BLOED.

Preppy 3, hij zal je vernietigen is het derde boek en de afsluiting van het verhaal van Preppy en Dre. Het is ook het zevende boek in de King-serie, de serie die je begint met de boeken KING & TYRANT.

Voor het lezen

Na de vorige 2 boeken heb ik dit boek een beetje uitgesteld. Ik wil niet dat Preppy zijn verhaal gaat eindigen. Hij is iemand met wie ik mij kan identivisteren, hoe raar dat ook klinkt. Hij is grappig, een echte lolbroek in de zaal. Hij kan enorm emotioneel zijn, want hij is ook een echte denker. Hij kan het hard met je spelen 😉 , maar ook je beschermen. Alles wat je zoekt dus!

Tijdens het lezen

Ik val gelijk weer met mijn neus in de actie van boek 2. Je voelt mee met Preppy en Dre. Je ziet de andere karakters ook groeien en dat is mooi om terug te zien. Als je preppy kent weet je dat er veel spanning en ruwe dingen zullen komen, dus ik zit er klaar voor!

Conclusie

Het verhaal zit vol spanning. Het zindert je tegemoet en houd je in zijn greep. Ik geniet vol volle teugen van het verhaal en kan soms net als hun harop vloeken. Wat willen ze nou?! Ik wil gerechtigheid en zal dat krijgen ook. Dit boek liet mij vloeken en opveren van de spanning, maar ook dikke rode wangen geven bepaalde opwinding.

Het einde is zeker gevredigend. Je ziet het verloop en heb er vrede mee, maar toch hoop ik dat er nog vele zullen volgen. Een van de boeken die ik nu ook zeker wil lezen is het verhaal van Bo. Hoe zal het met hem gaan over een paar jaar en wat zul er komen. Dit boek krijgt absoluut 5 sterren van mij!

Heb je nog niks van de King serie gelezen?! Doe jezelf een plezier en ga niet akkoord met de kou die er nu is. Koop deze boeken en verslind ze of laat je verslinden !

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *