Odine ~ Arby Valentine

Ik heb 2 andere boeken van Valentijn gelezen en ik was echt blij verrast en verliefd over zijn schrijfstijl.
Dus nu hij zelf in eigen beheer een boek uit ging geven, wilde ik natuurlijk dit boek gelijk zodra het uitkwam lezen. ~ Kim


Specificaties


Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: augustus 2021
Aantal pagina’s: 253 pagina’s
Uitgeverij: Cauldron books
ISBN: 1230004899341
Type boek: Young Adult

Beschrijving

“Een unieke en eigentijdse interpretatie van het sprookje The little mermaid”
De 23-jarige Niko stuit op een milieuschandaal, hiermee hoopt hij eindelijk een sprong in zijn carrière te maken. Hij gaat ervoor, maar dan gaat zijn collega er met zijn verhaal vandoor en publiceert dit.


Niko is verbijsterd en boos, hij besluit die dag, aangezien de vrijdagmiddag borrel al begonnen is naar huis te gaan. Maandag wordt hij door zijn baas op het matje geroepen en wordt hij er even tussenuit gestuurd. Zijn collega mag ondertussen het schandaal en artikel verder aanpakken en onderzoeken.
Omdat hij nu ineens thuis zit, besluit hij naar Texel te gaan om te kijken of hij wat meer te weten kan komen over het milieuschandaal en ineens te genieten van zijn verplichte vrije dagen.


Maar wat er op Texel gaat gebeuren, is wel het allerlaatste wat Niko ooit had kunnen bedenken.
Hij vindt een mysterieuze en knappe drenkeling op het strand die hij red. Er blijkt een band en een romantische klik te zijn. Toch is er iets met deze mysterieuze jongen. Iets klopt er niet. Waarom durft en wil hij niet over zijn verleden praten? Is hij wel wie hij zegt wie hij is? Kan Niko deze waarheid aan?

Voor het lezen


Aangezien de schrijfstijl van Arby me enorm aanspreekt, ben ik nu enorm benieuwd of ook dit boek me weer mee neemt in zijn fantasievolle en bijzondere wereld.


Tijdens het lezen


Ik zat echt gelijk weer helemaal in het verhaal en in de wereld van Niko. Aangezien Arby een hele fijne, vlotte en levendige schrijfstijl heeft, beleef je het verhaal echt tot in de details mee.


Conclusie


Vanaf de eerste bladzijde zat ik helemaal in het verhaal. Arby is echt een enorm schrijftalent. Ik kon me echt helemaal in de persoon Niko en zijn leven inleven, zijn emoties, worstelingen en gevoelens. Maar ook de humor en avonturen en de nodige, soms pittige romantiek die hij tijdens het verhaal beleefd. Het is een enorm origineel en hartverwarmend verhaal. Ik vond het echt GEWELDIG. Zelden las ik zo snel door een boek heen, omdat ik zo in het verhaal verloren was. Ook al hoopte ik op een wat ander einde, het extra hoofdstuk aan het einde, vond ik wel echt nog een enorme swing aan het verhaal geven.
Je voelt aan alles dat Arby weer enorm veel liefde en passie in het schrijven van dit verhaal gestopt heeft. Ik vond de wendingen en gebeurtenissen in het verhaal ook echt super, je bleef hierdoor echt geboeid en ik wilde constant weten hoe dat dan weer zou aflopen. Hoe dan ook, ik heb echt intens genoten van dit boek en ik raad het iedereen aan om ook te kopen en te lezen. Aantal sterren: 5


Je kan het boek bestellen door een berichtje te sturen naar: cauldronbooksnl@gmail.com of via Instagram of Facebook Valentijn Ringelberg een berichtje te sturen.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *