De koningin en de favoriet

Leuke verhalen vooral die van de koningin. Let op, de favoriet kan je pas lezen na boek 3!

  • Nederlands
  • Paperback/eboom
  • 150 bladzijdes
  • EAN : 9789000346233
  • Young adult

Beschrijving

In De koningin & de favoriet zijn twee novelles in de populaire Selection-serie gebundeld. Kiera Cass neemt de lezer weer mee naar de fascinerende wereld van De selectie en beschrijft de ervaringen van twee geliefde personages uit de serie.
Voordat America’s verhaal begon, kwam een ander meisje naar het paleis om te strijden om de hand van een andere prins. In De koningin volgen we prins Maxons moeder, Amberly.
Marlee Tames deed mee aan de Selectie om prins Maxons hart te winnen, maar haar eigen hart had andere ideeën. De favoriet vertelt het verhaal van de geheime liefde tussen Marlee en lijfwacht Carter.

De koningin

Dit is een dame uit 4. Ze is een van de lagere klasses en ik was zeker benieuwd waarom ze gekozen is. Ze komt over als een stabiele koningin, maar hier zijn dingen aan vooraf gegaan. Ik was al opzoek naar het addertje in het gras en die heb ik door dit verhaal kunnen vinden en begrijpen. Ik vind het mooi om dit te lezen en zou zeker het verhaal willen lezen als ze regeert, niet alleen hoe ze de wedstrijd gewonnen heeft.

De favoriet

Het verhaal gaat over heel iemand anders dan ik dacht. Ik had deze karakter nooit voor mij gezien , maar ben wel blij dat ik haar verhaal heb gelezen! Ik ben blij dat ik duidelijkheid na boek 3 heb gekregen!

Een mooie toevoeging, daarom krijgt het verhaal 5 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

One thought on “De koningin en de favoriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *