Je hebt èèn nieuwe volger ~ Chinouk Thijssen

Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal. Waar gaat het verhaal naar toe? Ik hou van Social media dus wil hem graag lezen

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 208 bladzijdes
  • Uitgeverij clavis
  • November 2020
  • EAN : 9789044840247
  • Young adult spanning

Beschrijving

Een zenuwslopende thriller van de razend populaire bookvlogger Chinouk Thijssen. Voor young adults. Vlogger Sterre vertrekt samen met drie andere influencers naar Turkije voor een promoreis. Althans, dat denken ze. Want tijdens hun verblijf in het Turkse dorpje Oba ontdekken ze gaandeweg dat er iets niet in de haak is. Buiten en binnen loopt iemand rond die hen in de gaten houdt, die elke beweging filmt en die dichterbij is dan ze vermoeden. Sterre wil maar één ding: naar huis. Maar dat gaat zomaar niet. Niemand is veilig, tot aan de laatste seconde.

Voor het lezen

Ik verwacht van Chinouk weer een verhaal wat mij van mijn stoel zal blazen! Ik ben enorm benieuwd wat ze nu weer bedacht heeft! Ik vind het al leuk dat er vlogs en blogs in komen.

Tijdens het lezen

Het begin leest lekker weg. Je leert de karakters beter kennen en geniet mee met de nooit omgeving die beschreven word. Je ziet al dat er wat haken en ogen zijn waardoor je benieuwd ben welke wending het verhaal zal nemen .

Conclusie

Ik vind het verhaal leuk, maar ik had er meer van verwacht. Het verhaal kon mij niet vasthouden ookal las het wel lekker weg. De laatste 8 hoofdstukken vind ik te rommelig waardoor ik niet geboeid bleef. Al met al vind ik het toch een leuk verhaal, daarom krijgt het boek toch 🌟 3 sterren.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *